Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

tukomaster 

všechny recenze uživatele

Předělávka toho nejlepší od téhle cirkusácké skupiny. Některé skeče jsou lepší než ty původní. Pobavili tyranizující babky a závod debilů. Kvůli delší stopáži než jednotlivé díly seriálu se někdy vytrácí tempo. Doporučuju pokud možno vidět před seriálem. ......And Now for Something Completely Different- The Larch ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Ako dieťa ma odpudzovali hrané rozprávky a hrané sekvencie v rozprávkach (trvalo to do Space jam). Teraz ma rozčuľujú animované pasáže ktoré sú buď ultra prehnané, prvoplánovo sprosté alebo proste hnusné nevtipným spôsobom. Inak niektoré skeče sú nadčasové. A to je pre mňa známka top kvalitného humoru. ()

Reklama

Gaskin 

všechny recenze uživatele

Tento film se dá od všeobecného špatného hodnocení ochránit jednoduchým vysvětlením - jde totiž o film pro masochisty. Je to film pro ty, co se ženou za režijními sestřihy filmů, pro ty, co musí mít všechny možné extras i doplňky, aby měli z filmu plnohodnotný dojem. Nepřináší totiž nic nového - jen autorskou selekci scén, které jsou dle jejich vlastního názoru nejpodařenější. Nejsou ale pouze vystříhány z létajícího cirkusu, jsou přehrány znovu, s o něco lepší scénografií, rozpočtem nebo i, v pravém duchu monty pythonů - s jiným ovocem. Proto kdo má doopravdy rád létající cirkus, nezatratí tento film, ale bude ho brát tak, jak by ho brát měl - jako třešničku na delikátním dortu. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento snímok je vlastne kompilátom tých najlepších skečov z prvých dvoch sérii Monty Python seriálu. Ja osobne podobné filmy nemám rád, ale tu boli tie skeče krásne prepojené a nastrihané v podstate do jednej ucelenej dejovej linky skákajúcej z jednej témy do druhej. Samozrejme nechýbajú skeče o tom, ako byť nevidený, smiech ako zbraň hromadného ničenia, útoky starých dám či skeč o papagájovi. Odporúčam hlavne pre tých, ktorí nemajú čas pozerať každú jednu časť, tu uvidíte to najlepšie, a právom. Ja som sa bavil. 80 % ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Nie je to film v pravom slova zmysle. Ide o výber pravdepodobne najlepších skečov z rôznych epizód Monty Python's Flying Circus. Scénky sú nanovo prestrihané. Scény spolu priamo nesúvisia a sú pospájané animovanými predelmi, ktorým ja moc nemôžem prísť na chuť, ale uznávam, že práve tie robia štýl a atmosféru lietajúceho cirkusu. Snímka je plná absurdného montypythonovského humoru. V porovnaní so Životom Briana však výrazne zaostáva. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama