Mystérium sexu - Série 2 (2014) (série)
Tvůrci:
Michelle AshfordRežie:
Adam BernsteinKamera:
Michael WeaverHudba:
Michael PennHrají:
Michael Sheen, Lizzy Caplan, Caitlin Fitzgerald, Teddy Sears, Annaleigh Ashford, Adam Arkin, Kevin Christy, Jocko Sims, Mather Zickel, Artemis Pebdani, Scott Michael Campbell, Andy Milder (více)Obsahy(1)
Štáb stanice CBS přijede natočit rozhovor s Dr. Williamem Mastersem a Virginií Johnsonovou o jejich sexuologickém výzkumu. Od počátku je však zřejmé, že zamýšlená propagace jejich osvětové činnosti se bude potýkat s problémy. Například není možné říct na kameru slova, popisující sexuální praktiky. Stejně tak nelze přiznat, že milenecké dvojice ve výzkumu byly často párovány náhodně. A Dr. Masters musí ke všemu vyměnit svého oblíbeného motýlka za kravatu… Dr. Austin Langham, který opustil lékařskou praxi kvůli dobře placenému místu při propagaci dietních doplňků, je zcela v moci své šéfky Flo, která ho nepokrytě sexuálně využívá. A Libby Mastersová se pokusí najít fyzickou i psychickou útěchu v náruči černošského aktivisty… (Česká televize)
(více)Recenze (2)
Na konci II. řady seriálu se konečně začíná něco dít a vytrhává hlavní postavy z jejich komfortní zóny.. Velký wow efekt.. ()
Příliš poklidné tempo předchozích epizod nabírá znovu vyšší rychlost, morově jsem se pobavil nad americkou cenzurou, která se evidentně od roku 1962 příliš nezměnila. ()
Photo © Showtime / Michael Desmond