Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

cariada 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu jen jako film ,který se věnuje okultizmu a záhadě v lese ,tak to není špatný. Ale jako celek a pokračování prvního dílu ,tak je to slabé. Místy je to hodně zamotané ,že člověk neví na čem vlastně je a co je pravda a co není. Je tu krásný příklad toho jak se amíci snaží vytěžit ze všeho co nejvíc. Jenže výsledek né vždy naplní peněženku. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Upřímně tohoto hodnocení je mi líto. Asi tvůrci spěchali v doufání, že ukousnou, co nejvíce slávy z rok staré pecky. To taky způsobilo většinovou diváckou kritiku. Tvůrci měli počkat déle aspoň 3-4 roky než se Záhada Blair Witch ztráví a fanoušci dostanou hlad. Hlad vám způsobí větší toleranci. Není found-footage je to normální film na motivy legendy. Proč ne. Rozšíření záhady, zajímavý herci, duchovno, mystika a rituální vraždění. Jednoduchá, čarodějnická jednohubka. Musel jsem to dopsat kvůli novému pokračování z 2016, které u mě naprosto vybouchlo. Na tohle se tenkrát koukat dalo, ať si myslíte, co si myslíte. 65% ()

Reklama

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

WTFuck?!? Co mělo tohle být, kurwadrát? Parodie na jedničku? Hrubě nepovedený "horror", stupidní a chabý od začátku do konce. "Komedie" by se patřilo napsat do záhlaví filmu, nebo "tragédie", protože ani zasmát se tomu nešlo, spíše marností zaplakat. 10% ze soucitu:-(. A hovno, žádný soucit, jen to przní kultovní jedničku. 2% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Záhada Blair witch 2 je už opoznání horší než jednička, je to pojatý absolutně jinak, to by zas tak nevadilo, kdyby to bylo aspoň trochu dobrý, ale neni. jednička vyapdala realisticky, jak to bylo natočený jakoby amatérsky těma studentama a to právě vzbuzovalo ten strach, ale tohle už je jen účelová vyvražďovačka s debilním dějem a ubohým koncem, tohle si snad ani nezaslouží podobnej název. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Záhada Blair Witch 2 - Tentokrát už v režii Joe Berlingera. Poprvé viděno na VHS z videopůjčovny a dvojka zase byla skvělá, tohle hodnocení tady je fakt k smíchu. To si tenhle díl nezaslouží. Nasrat! Ale to už je na tomhle webu zvykem ;) Já se u toho dobře bavil a strach jsem taky docela měl. Tenhle díl už neni klasickej Found Footage ale normálně natočenej filmek a to mi vůbec nevadilo. Naopak líbí se mi že film je zase natočenej v jinym stylu a ono to fungovalo skvěle. Strach a napětí tenhle díl má a atmosféra se mi taky dost líbila. Největší psycho příjde ale na závěr filmu, to mě hodně překvapilo. Samozřejmě že na legendární jedničku tohle už nemá, ale dvojka se mi líbí pořád stejně, nenudil jsem se u toho ani sekundu. Děj to fakt nemá špatnej. Pro mě je tohle pořád skvělej díl a dobrej horor. Pro spoustu lidí totální propadák, pro mě rozhodně ne. Jasných pět hvězd bez diskuze ;) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 4. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (martin1m2)
  • Hlavní postavy ve filmu používají svá pravá křestní jména. (fiLLthe3DD)
  • Režiséri prvého dielu (Daniel Myrick a Eduardo Sánchez) sa o filme vyjadrili pomerne pochvalne. Podľa ich názoru sa jedná o dobrý hororový film, pokiaľ sa berie samostatne. Ako pokračovanie ich však úplne neuspokojil. (Avathar)

Reklama

Reklama