Reklama

Reklama

Jednoho dne jeho manažer (Christopher Plummer) odkryje 40 let starý nedoručený dopis, který Dannymu napsal John Lennon. Píše v něm: ,,Zůstaň věrný sám sobě. Zůstaň věrný své hudbě." Chce mu tak podat pomocnou ruku v zorientování se v širých vodách slávy a úspěchu, v tom, co sám prožil. Na základě dopisu se Danny rozhodne zabrzdit a chytá druhou mízu. Dá se na cestu k znovuobjevení své rodiny a hledání pravé lásky. Film byl inspirován skutečnou událostí, John Lennon takový dopis opravdu napsal. (Indigo Film)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (173)

Wally 

všechny recenze uživatele

Po sté zfilmované totéž...napravení notorického zhýralce... ale nějak mi to nevadilo. Bonusem je opravdu skvělý soundtrack a Al Pacino. Bohužel u něj začínám mít v poslední době podobný problém jako s J. Deppem...teatrální gesta, mumlání, skelný pohled, přehrávání...jako by byl pořád pod parou... Škoda... ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Milý snímek o, v našich končinách, neznámém zpěvákovi. Tenhle fakt jde ale stranou, jelikož Danny Collins určitě stojí za pozornost a 106 minut vašeho času. Vše je velice dobře odvyprávěné, proložené příjemnými písněmi, které vás donutí si podupávat a povedenými vtípky, u kterých se nejednou s radostí zasmějete. Příběh je zde sice už ohraný, ale jeho hlavní hvězda - neuvěřitelně charismatický Al Pacino, mu dává tu pravou jiskru. /75%/ (Kino - Prom.) ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Danny byl kádr, dnes je vyšumělej jak měsíc starý otevřený krabicový víno, postavený na horkym place zalitým slunkem od božího rána do teskného večera vedle smradlavýho kontejneru, který si chodí označovat místní prašivý čoklové. Tak přinejmenším si připadá Danny poté, co objeví, jak "možná snad kdyby Bůhví" mohlo všechno být, dostat do rukou dřív to, co v těch zhýřelým životem roztřepaných prackách třímá nyní. A jak se dá čekat, jme se s tím něco dělat a probudit se z už pěkně dlouho nehezkýho sna. Desítky let si mrvil život, teď to všechno napraví. Jenže tou svou druhou mízou mrví životy druhým a ačkoliv je to jedno klišé vedle druhého a hledání rodiny střídá hledání sebe, dobře se na to kouká, ať už kvůli hudbě nebo, a to asi spíš, kvůli Alovi, který té vyčpělé trosce, jež žije jen z důchodkyň dvě hodiny žvýkajících lékořici, dal život i to srdíčko, jehož druhou polovinu má někde ukrytou. ()

Velemír 

všechny recenze uživatele

Scénárista a režisér v jedné osobě sebevědomě udržel opratě, odvyprávěl přesně to, co si předsevzal, a v daném žánru to podle mého mínění lépe dopadnout ani nemohlo. Opírá se o dokonalý casting, vyhýbá se klišé, jak jen to jde, umí se poťouchle shodit a tam, kde na emoce míří, skutečně funguje. Vlastně docela moudrá zábava, co víc si přát? ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Je příjemné vidět po delší době Al Pacina ve snímku, kde nehraje žádného tvrďáka, cholerika, gangstera, atd. Druhá míze je poněkud nudnější záležitostí, čas u ní příliš rychle neplyne, takže proto dávám pouze 3*, ovšem herecké výkony a hudba rozhodně potěší, stejně jako doslov v závěrečných titulcích. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Film měl být původně natočen pod společností Warner Bros. s tím, že by hlavní roli ztvárnil Steve Carell. (Dio_Padre)
  • Skutočný list Stevovi Tilstonovi bol podpísaný „John + Yoko“, zatiaľ čo list vo filme ukazuje podpis len „John“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama