Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hannah Higgins (Julia Stiles) je inteligentní profesorka, jež vystudovala Harvardskou univerzitu. Je natolik zapálená pro svou práci, že se rozhodne kandidovat do Kongresu a osobně dohlédnout na reformu školství. Bohužel coby kandidátka je absolutně špatná, její chytrost totiž voliči vnímají jako povýšenost a žádný člověk z Bostonu se s ní prostě nemůže ztotožnit. Pro příští volby se Hannah se svou obchodní partnerkou, Colleen Pickering, rozhodne najmout někoho, kdo bude kandidovat a nebude lidem v žádném směru připadat namyšlený. Elliot Doolittle (David Walton) dodává pivo do místních podniků. Je lidský, oblíbený, mluví s jihobostonským přízvukem a rozhodně není nijak "naleštěný". Jeho upřímnost a vstřícnost mu umožňují se okamžitě propojit s každým a zároveň s nikým. Hannah bere Elliota jako svůj "projekt." Kéž by ho mohla naučit mluvit jako gentlemana... jenže, proč by se měl stát gentlemanem... gentlemanem, který bude kandidovat do Kongresu a vyhraje. Elliot a Hannah jsou jako noc a den, ale když se z něj stane trochu větší "správňák" a Hannah se částečně zbaví své nafoukanosti, možná by z nich mohl být pár. (HBO Europe)

(více)

Recenze (17)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Co říct k tomuto filmu? Nevím, nemám slov, líbí se mi takové filmy, jsou vždycky takové jiné. Je lehce nadprměrný, jednoduchý a dá se předvídat, někdy jsem se opravdu zasmála, jindy jsem si nebyla až tak jistá, jestli se na to nemám vykašlat. Dodívala jsem se dokonce a jsem za to upřímně ráda, tento film bohatě stačí těm, kteří od něj moc nečekají a chtějí se jen tak na chvíli zastavit u jednoduché komedie s romantickým koncem. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Béčková romance, která nenudí….. Ona: sebestředná, emancipovaná podnikatelka. On: muž z lidu, rozváží pivo, sice hodný člověk, ale působí dojmem neandrtálce. Co mají ti dva společného? Z počátku nic. Ale Haniň neuspěch při volbách do senátu ranil její pýchu a hrdost. A když ona není tím ideálním kandidátem podle poradců, tak se pokusí do sněmovny reprezentantů ve Washingtonu prosadit alespoň někoho jiného (Elliot- onen muž z lidu).... Scénárista byl vážně šílenec, ale film mě docela pobavil.... ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Typická anerická komedie? trochu o lásce? ve které se snaží udělat z idiota kongresmana. neboli z Pitomce politik, snadno a rychle.. Patrně natočeno a inspirováno podle mnoha skutečných příběhů, které se dějí neustále v České republice. Jinak docela hezký film, kde mě nejvíc potěšilo muckání na konci. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Nenáročná pohodovka, která spolehlivě plní svůj záměr - pohodově pobavit. Přechytřelost a slovní ekvilibristika velice sympatické Hannah funguje na 100 %, je trochu škoda, že u Elliota proběhla příliš rychlá změna z opravdu extrémního burana (fakt nebylo nutné, aby vstoupil do děje jako úplný neandrtálec) v politika hovořícího jak kniha. Čekal jsem, že v kampani bude vtipné jeho křupanství, jenže tvůrci z něho udělali kandidáta k nerozeznání od Hannah. A tak postavu burana od rány zastává aspoň Elliotova sestra. Každopádně hodina a půl s tímto filmem byla příjemná a není důvod to neocenit. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

My Fair Lady naruby. Mám ráda takové filmy. Mám ráda Julii Stiles a Walton je fešák. Nic nového, nic originálního, ale nenašla jsem na tom nic špatného. Pěkně se na to dívá, občas se člověk i zasměje a příjemná romantika tomu dodá nádech nenucenosti. Akorátní filmek na nedělní odpoledne ke kafíčku, štrůdlu a nicnedělání. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama