Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie má jistojistě šmrnc. Je barevná, možná mi sem tam připadala i jako parodie. Reneé mi sice není sympatická (a v této roli také ne), ale třeba Evan to vynahradí. Ale když pominu herce, film má skvělý nápad, úžasně se strefuje do otázek feminismu a problémů mezi muži a ženami, jeho rozuzlení je snad ještě lepší, takže nevidím důvod, proč tady té ztřeštěné komedii nedát tři hvězdy. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Opravdu tohle není v pravém slova smyslu romantická komedie, ale to já beru jako nesporný bod k dobru. Renée je jako emancipovaná spisovatelka úžasně stylizovaná a Ewan je prostě výborný jeko vždycky :-) Děj sice nepřináší žádná zásadní překvapení, ale z druhé strany ani nesklouzává ke všem klišé žánru. Prostě příjemná oddychovka... ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Vyborna "anti" retro romanca s neuveritelnym Ewanom McGregorrom. Obrovska skoda vsak je, ze z tohto napadu nevznikol muzikal. Cely film je preplneny hudbou a uplne sa mi ziadalo, aby namiesto hovorenia herci spievali. A to ani nehovorim o obrovskom hlasovom potenciale McGregora a Renee Z. Titulkova scenka po filme to vsetko len potvrdzuje. Prevelka skoda, ze z toho nebolo viac...potencial tu bol!!!!Skoda, ale aj tak velmi prijemne retro osviezenie...:) 3,5/5* ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je hlavně o stylu. Odpustíte-li mi lacinou slovní hříčku, před sledováním byste si měli říct "Kašlu na příběh" - a pak už se jen bavit salvou hlášek, výtvarných fórků, dokonalých dialogů a skvělých herců. A nesmím zapomenout na tu nádhernou hudbu a - no,ještě na něco - ále, kašlu na to! ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Když jsem si přečetla, o čem Kašlu na lásku má být, byla jsem celkem natěšená a o to víc jsem byla znechucená, jakým stylem to celé bylo natočeno. Divim se, že jsem se dokoukala až do konce, ale přeci jenom jsem se musela utvrdit v tom, jestli to opravdu skončí tak, jak jsem si celou dobu myslela. Sice s trochou překvapení, ale dopadlo to přesně, jak jsem očekávala. Lezlo mi tady na nervy snad všechno kromě pár celkem vtipných scének, a to hlavně na začátku, pak už to bylo jenom horší. Takže za nápad a kapce dobrého humoru ty dvě hvězdy, spíš teda jedna a půl..uff, opravdu nic pro mě. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Po závěrečných titulcích následuje vtipný epilog s pěveckým duetem ústředního páru. (cariada)
  • René Zellweger a Ewan McGregor se později společně objevili také ve filmu Miss Potter (2006). (skinny)
  • Píseň Down with Love", což je anglický název celého filmu, je z repertoáru Judy Garlandové. (Elisebah)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno