Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, kde gagy jen gradují do absurdna a zároveň jsou satirou na stereotypy ohledně teenagerů a letních táboru. Jedná se o soubor menších příběhů propojených tématem posledního dne na táboře. Střelená jízda, která slibuje tomu, kdo na ni přistoupí fajn oddechovou zábavu. Mimochodem, nevím, odkud si "Hans" vycucal obsah filmu, ale z filmu samotného určitě ne... ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, na čem tvůrci jeli. Neskutečná hovadina, která mixuje derivát trapnosti s humorem ve stylu Bláznů ze stadiónu, a má to být vtipné. A popravdě to často i vtipné je, jenom se neumím rozhodnout, jestli se mi to líbilo, nebo ne. A taky nějak nevím, jestli mám koule i na seriálový prequel. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

V Amerike natoľko populárna komédia, že sa dočkala dokonca až dvoch seriálových pokračovaní (Wet Hot American Summer: First Day of Camp + 10 Years Later). Je to ten štýl Saturday Night Live humoru, kde nedostávate celok, ale súbor scénok veľmi rozstrelenej kvality. Scénky typu výlet do mesta, úmrtia detí vo vode, Andy a jeho kravský jazyk určite pobavili. Ale prevládajú výstrely do trápneho ticha. Casting na takúto blbinu je z dnešného pohľadu prekvapivo vydarený. Paul Rudd, Bradley Cooper, Elizabeth Banks, David Hyde Pierce a x ďalších známych neznámych ksichtov z komediálnych filmov či seriálov. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Nový seriál, který má sloužit jako prequel k tomuto filmu, podle traileru vypadal docela jako slušná jízda, a tak jsem se rozhodl doplnit si filmové znalosti a Wet Hot American Summer zkouknout. Film je rozdělen na několik dějových linek, které většinou zahrnují některou skupinu či jednotlivce z vedoucích dětského táboru. Osmdesátkový nádech a situace vyhnané do naprostého WTF extrému film často odlišují a patří k té lepší části filmu. Horší je to ovšem s dějem. Některé linky jsou vtipné (Gene, Ben a McKinley, Henry a Beth), ovšem některé jsou spíš trapné (Steve) a některé jsou obzlášť trapné a ještě k tomu hloupé (Gail). Ve výsledku je to tak průměrná podívaná, bez které bych v klidu přežil, ale zároveň nelituji, že jsem nad tím těch 97 minut strávil. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková táborová parodie, kde se vyskytuje hned několik známých herců v podivných rolí (Bradley Cooper WTF!). Pokud přistoupíte na jejich hru, budete se královsky bavit. V opačném případě si asi budete ťukat na čelo, co tvůrci hulili za materiál. Dost opomíjená záležitost - a neprávem! PS: Rádoby tréninková montáž se songem Higher and Higher je fakt topová! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (13)

  • Pri scéne, kedy je Beth (Janeane Garofalo) pobozkaná, začne v pozadí hrať inštrumentálna verzia piesne "Beth" od kapely KISS. (dwdb)
  • V roku 2011 sa Paul Rudd vyjadril, že si nie je istý, či mu bol za tento film vyplatený honorár. (dwdb)

Reklama

Reklama