Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 1

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (459)

Mia... 

všechny recenze uživatele

Film jako takový se mi celkem dost líbil ... bylo to zábavné a netlačil na pilu. Těmto přemoudřelým komentářům mnohobodových filmových maniaků moc nerozumím. Jsem obyčejným divákem .... nejspíš jako většina .. a tak to píšu našima očima ... bylo to ucházející, ale ne zase zářící. Rozhodně nelituji, že jsem na to šla do kina. Jen škoda toho, že to vůbec není vtip, ale tvrdá realita .... sbohem iluze, zab mě realito! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Účast Donutila ve filmu už začíná bejt otravná a nesnesitelná jako každý druhý film, ve kterym kdejakého negra či buranskou filcku dabuje Bohdan Tůma.Největší problém je ale Matouš Ruml, nebaví mě sledovat český filmy, který jsou umělecky náročný tak, že si pořád v každý Rumlově scéně řikám, to bych zahrál taky s přehledem, né líp, ale minimálně stejně a o to víc mě tyhle filmy uvrtají spíš do smutku a deprese, kdo všechno má to štěstí a může se živit tím nejlepším řemeslem na světě...hraním.Jinak občas to je sranda, Dolanský je naprosto boží a Prachař exceluje.Typická Janákovina, která nemá ale při neúčasti Mádla takovou sílu.Navíc (nic proti hlavní hrdince) ale určitě bych se snažil jako filcka v čubčím koži kvůli takové slepici, která neví koho chce, buď mě chce nebo ne, rozhodně ze sebe nebudu dělat debila, navíc každá druhá holka ve filmu byla mnohem krásnější, jako např. ta luxusní servírka.45%. ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

O tento film jsem nejevila zájem a myslela jsem, že ho zcela vypustím. Důvodem byl Janák, který mě ničím neuchvátil a nějak se mi nezdál dlouhý a puberťácky znějící název. Rodinný klan nakonec rozhodl jinak a já film viděla. Musím uznat, že jako oddechová záležitost se film povedl. Dokázal mě v některých okamžicích pobavit. Jednoduchý scénář, který není ničím závratným je solidně zpracován. Vše dobře odsejpá, nic nevyzní nijak trapně. Všechny postavy splnily své . Co mi bylo sympatické, že zde Slovenka mluvila slovensky, konečně na to někdo přišel, že to je stokrát lepší než, když se snaží mluvit česky nebo je někdo jiný nadabuje. Faktem je, že se mi přes noc film vypařil z hlavy, ale vím, že při sledování mi bylo příjemně. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie u které jsem se docela zasmál. Lexa byl super stejně jako Dolanský. Jde o romantickou komedii a ty prostě nemůžou končit špatným koncem, bohužel ve skutečném životě si v 99ti případech ze 100 slečna, po které pálite vybere septika (ti co mě znají ví co tím myslím, pro ty ostatní takhle definuju synky co jsou ostudou našeho pohlaví - perefektním prototypem septika je například Justin Bieber)...6/10. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Láska je hra. Hra na kočku a na myš. Když chce kočka dostat pořádnou myš, tak si ji musí trochu proklepnout." 10 pravidel jak sbalit holku funguje a to dokonale. Hned po zhlédnutí filmu jsem je aplikoval na jednu slečnu a hned to vyšlo. Sice jsem ji úplně nesbalil, spíš sbalila ona mě a vlastně to nebyla úplně holka, ale to je jedno. Důležitý je, že to funguje. A skoro stejně dobře funguje tento hollywoodský spektákl v českým balení, neboť dodává přesně to, co slibuje. Jen kdyby v hlavní roli byl o něco menší Marťan s Merkurem ve čtvrtým kvadrantu, kterýmu jsem ani tak nepřál sličnou Stephanie, jako spíš úprk Velkým vozem za souloží s Velkou medvědicí. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Hlavní aktéři jedou v říjnu pozorovat k lomu Perseidy, ty se ale na noční obloze objevují začátkem srpna. Ten den navíc pršelo a bylo zataženo, takže by vůbec neviděli oblohu. (rakovnik)

Reklama

Reklama