Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (125)

venison 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animáků ;-) Pěkná grafika, humor mi byl sympatický, zápletka se také povedla ;-) Sice pár hluchých míst proběhlo, ale zbytek byl přiměřeně akční ;-) Hlavní hrdina nebyl klasický prototyp hrdiny a o to byla možná "Velká oříšková loupež" zajímavější ;-) Líbilo se mi i provázání s lidským zločinem ;-) Celkem mne zklamali hlavní zvířecí zlouni :-( Rozhodně neurazí a příjemně pobaví ;-) ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

V úvode sa to tvárilo ako Za plotom, našťastie mal animák v ďalších minútach vlastný príbeh a nekopíroval. Pôvodne som mal pripravené tri hviezdy, ale to by som nebol sám so sebou spokojný. Postavičky celkom v pohode, aj príbeh a zápletka celkom ušli, humor ako kedy. Dosť to celé pokazil český dabing, na slovenský sa v animákoch pre mňa nechytá. Je možné, že ten humor však bol sám o sebe nič moc a dabing to len podčiarkol. Inak sa to pozrieť, samozrejme, dalo, no nepachtím po tom, aby som si to púšťal každý deň. ()

Reklama

Mauric 

všechny recenze uživatele

Něco mezi 3* a 4*. Co mě bavilo nejvíce, byl hlavní, těžce nesympatický hrdina, jenž nejde pro urážku daleko a váží si ostatních stejně jako nejbližšího kamene. Oproti ostatním superkladným hrdinům dnešního animovaného světa příjemná změna. I konec potěší. Prostě žádnej velkej hollywood, co si budeme povídat. A Dannyho parťáky nečekejte. Nebo jo? :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hezké no, heist snímek v hlavní roli se zvířátky, která jsou většinou dobrá, a s takovými, která jsou někdy zlá. Sice je sem tam nějaký známý hlas, ale k čemu to je, když ten příběh je tak příšerně nudný a předvídatelný. Není tam nic, co by mělo diváka zaujmout. Je to pořád jen to, že něco není správně, ale hrdina, který není hrdinou, to napraví. A všechno skončí krásně růžově. Že bych měl depresi? ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Samotný základ scenáru a samotný odkaz pre dušu nielen malému ale aj veľkému divákovi nie je zlý. Ich interpretácia je však prinajmenšom chaotická. Postavičky (jak záporné tak aj kladné) sú síce sympatické, ale v dnešnej dobe pre animák je to len dostačujúce. Jedno je isté: Tvorcovia sú fanúšikmi PSY! Záverečné scéna s titulkami na pieseň Gangman Style je však cool! Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)
  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama