Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (112)

tynusxxx_ 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl nějak oslňující. Eugenio Derbez mi tedy do role svůdníka, který střídá milenky raketovou rychlostí, opravdu neseděl. Postupem času se to ale vyvinulo v příjemnou komedii, a i když byly některé vtípky trošku slabší, celkem jsem se bavila. Konec byl nečekaný a překvapivý. Na zadek si z toho nesednu, ale film nebyl špatný. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrá mexická verzia filmu "Aj dvaja sú rodina". Teda počkajte, tento film vznikol skôr, takže "Aj dvaja sú rodina" je vydarená verzia tohto filmu. Príbeh je v podstate rovnaký. Príbeh otca, ktorý pre svoju dcéru obetuje všetko, aby na konci čelil možnosti o ňu prísť. Produkcia je obstojná aj keď spočiatku tak nevyzerá. Podobne Andrés Vázquez v úlohe Valentína nie je Omar Sy a sprvu nie je veľmi presvedčivý. Hneď som si povedal, že to je úloha šitá pre Pierra Richarda. Akonáhle sa však Valentín vnorí do úlohy otca a opustí rolu neviazaného mladíka, začne byť jeho výkon uveriteľný. 75% ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem se dostal náhodou - pracovně. Mexické a podobné filmy nevyhledávám, telenovely už vůbec ne. Tady jsem byl nad očekávání překvapen. Celý film jsem se mírně pousmíval a užíval si pohodu. Což v záplavě současných pitchovin je co říct. Příběh dal několik nečekaných překvapení, největší si tvůrce ponechal do poslední minuty. Spadla brada, vytryskla slza, dojel jsem závěrečné titulky, protože to slušný divák dělá a šel si nalít panáka. Mexiko překvapilo a potěšilo. Nestydím se za své hodnocení. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

A já si myslela, že jeden motiv k dramatu postačí. Tady se toho sejde tolik, že by se s tím normálně vystačilo na pět filmů, kdyby každý ten dramatický prvek, který má být životměnící, měl mít vlastní sequel. Ale co ta délka? Vzhledem k tomu, co všechno by se tam dalo ještě zapravit, tak jako jo, dobrý, tož ale po návratu Julie to jde spíš z kopce. Než aby se člověk pomalu začínal cítit emocionálně, tak spíš myslí na to, jak by někomu pořádně napráskal. Hlavně té dějové lince. Něco tak otravnýho se jen tak nevidí. Co můžu připočítat k dobru je to, že se nesklouzlo k úplný sentimentálnosti, né že by se ta komedie nějak zvlášť projevila, ale ze začátku slušný náběh. Není blbý, když zase zmíním tu délku? Když ono to je fakt nějaký táhlý. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No jo, být promiskuitní se příliš nevyplácí, protože pak se vám může stát něco strašného - budete mít dceru. Proč je tak promiskuitní hlavní postava filmu, je těžko pochopitelné. Ano, je to chlap, ale jeho vzezření je... no, pokud nějaké, tak iritující. Tenhle muž zjišťuje, že má dceru, a milenka, která dítě porodila, mu potomka nechá na starosti. Základní zápletka mexického filmu je celkem jasná. Místy se snímek až moc snaží hrát na city, místy je komedie vtipná, místy vůbec. Je to takový ten moderní guláš komedie/drama/romance, který ale bohužel nepřinese nic navíc. Průměr možná, ale jen když máte náladu. Z filmu ale opět plyne ponaučení, že někteří lidé jsou prostě svině a záleží jim jen na sobě. Za ten zpackaný, příšerně srdcebolný závěr musím jít ale s hodnocením trochu pod průměr. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama