Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (112)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Mexická telenovela se všemi pozitivy i nešvary, zdrcnutá do dvouhodinové emocionální ždímačky. Komedie je to jen chvilku. Dvě třetiny jsou čisté rodinné drama. Až na jeden silný moment v závěru to bylo předvídatelné, občas mimovtipné a olepené patosem. Základní linka je silné klišé, ale je to podáno velmi bezelstně a vlastně sympaticky. Mě na telenovely nikdy neužilo a rodinným dramatům se snažím spíš vyhýbat, ale tohle vyprávění o strachu a životě s ním/bez něho, má něco do sebe. Možná i proto, že podobná rodinná dramata řeší spousta rodičů. Takže klišé to sice je, ale ze života a nesoucí silné poselství. PS: překvapuje mě, že pro Holywood nebyl objeven Agustín Bernal, jakožto řidič kamionu Lupe byl luxusní. Danny Trejo by v něm měl silnou konkurenci. ()

klaranapoli 

všechny recenze uživatele

Wow, konečně dobrej film bez typického amerického kliše typu máma se vrátila, zamilovala se do táty a žili šťastně až do smrti bla bla bla. Tohle mělo spád. Chvílema si myslíte že víte co vás čeká a najednou je to zase jinak. No super. I když zrovna nemusím tyhle rodinné filmy, ale poplakala jsem si. ()

Reklama

Zick01 

všechny recenze uživatele

Začátek ujetá sranda, která se někomu líbit bude a někomu ne, postupně se rozvíjí do příběhu, kde si říkáte, že už víte jak to dopadne a ono ejhle. Mno, když nevíte na co koukat, mrkněte klidně na tohle. Není to úplně přiblblá jihoamerická telenovela a na konci pak budou dávat předcházející scény z filmu větší smysl... u mě za 3* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

No tak už to tady stokrát bylo, co je na tom? Já viděl stokrát tolik různých věcí, a stejně jsem občas po stoprvé znova překvapený. Třeba jako když mám stokrát za sebou rande s Amerikou, a pak najednou přijde Mexiko. Mohlo by to být kratší, to je pravda, asi jako spousta jiných věcí delších, ale nakonec se to dalo zvládnout i tak, ne? Eugenio je sice bambula jak se patří, ale má kolem sebe tolik chiquit, že si tenhle film nemusím nutně spojovat jen s ním. Propó - kam se poděla Jessica Lindsey? Ozdobička poslední třetiny filmu a není tu o ní ani čárka? To já bych ti teda neudělal. (Challenge Tour 2015, film č.6) ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Maličko prostoduchá komedie, která lehkomyslně prostřídává dokonale padnoucí fórky s lacinými a trochu infantilními šprýmy, aby se s ubíhajícími minutami oproti všem předpokladům přetavila v pravověrné drama, jehož pointa je jako rána na solar - tvrdá a nekompromisní. Teprve potom dostanete šanci docenit láskyplnou Valentinovu výchovu ... a hloubku jeho vztahu k malé Maggie. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama