Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 3
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele beny258 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2014) (S01) 

Můj problém s příběhem je, že je prostě cílen na puberťáky. Všechny ty románky tomu hrozně ubírají. Zároveň nedává smysl ani ta hlavní zápletky této řady. Proč by proboha posílali na Zemi bandu zlobivých dětí (z nichž dvě jsou ještě k tomu potomci radních)? A když už, tak proč jim nedají pořádné zásoby jídla? Proč jim nedají nějakou výbavu (vysílačky, zbraně)? Za první půlku série bych dal odpad, ale pak se to docela rozjelo a vybudovalo to základ solidnímu worldbuildingu. Na chvilku si dám od seriálu pauzu, ale do druhé série asi nakonec půjdu, tak uvidíme, jak to bude dál. ()

Série 2 (2014) (S02) 

Kdyby mi bylo tak čtrnáct patnáct, užil bych si to asi víc. Je to v mnoha ohledech hovadina na ntou. Plot twisty na první pohled dávají smysl, ale když se nad tím člověk aspoň trochu zamyslí, uvidí jak moc jsou ve skutečnosti vycucané z prstu. Románky mezi postavami už fakt nežeru. "Kňůů, mě umřela přítelkyně." V klidu kámo, dej tomu tak dvě tři epizody a zamiluješ se zas do jiné. Co dál? Náctiletí fracci jsou lepší jak profesionální vojáci. Škoda Octavia se za pár dní stala nejdivočejší divoškou. Nějakou hlubší myšlenku člověk v seriálu hledá marně. Vedlejší linka s Jahou mi vlastně přijde zajímavější, jak ten hlavní příběh. A co se týče postav, ani nevím, která mě vytáčí víc. ()

Reklama

Reklama