Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 7
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 7

Recenze (332)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. a 2. seria - 4* Skvely napad,len malo vyuzity postapo potencial,riesia sa len problemy medzi ludmi,postapo moze ponuknut aj viac. 3. seria - 5* City of light, velmi dobre premyslene. 4. seria - 3* Zase bojuju len medzi sebou a nic nove,hlavne postavy stale preziju,nic necakane. 5. seria - 4* Znova medziludsky konflikt, aspon ze novi protivnici. 6. seria - 4* Nove prostredie, nove moznosti. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Zatím (po čtyřech dílech) opatrná čtyřka. Uvidím, co bude dál, ale už sám fakt, že po novém roce začne třetí řada, svědčí o určité kvalitě. EDIT uprostřed druhé řady - stále perfektní seriál, mezitím dvě drobností, které tomu ubírají na kráse: a) prediktabilita - téměř každý zvrat předvídáte na hony dopředu b) extrémní podceňování účinků atmosféry na téměř nebo úplně nekontrolovatelné objekty vstupující do ní z oběžné dráhy + zásadní podcenění vlivu dopadu tělesa z oběžné dráhy bez padáku na lidský organismus, byť by byl pád sebeřízenější. EDIT2 - klíčová novinka pro třetí řadu - v prvním díle si zahraje Shawn Mendes drobné cameo! ()

Reklama

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

Po pár minutách vypnuto.. hlavní ženska postava absolutně k smíchu, střih (sekvence při přistavaní mluví za vše), divat se zase na bandu středoškoláků jak se mezi sebou hlaškovitě hašteří typu "zachraníš ted mě" no ROFL.. a uvodní pokec taky zrovna není ohnostroj. prej: "po nuklearní valce nikdo nepřežil, ale diky bohu jsou nějakcí přeživší".. no tak napaltet omu 5 hvězd at zas mam co nenavidět.stejně jako se nebojím hororů, se nebojím dat odpad tam kde ostatní slintají blahem. ()

Caminzind

všechny recenze uživatele

Uf, no... je to vážně děs. Jsou tam asi dvě pěkné baby, jinak je to zhruba na úrovni Hvězdné brány s Mc Gyverem. S tím rozdílem, že tady poskakují jen samí nagelovaní fracci. Zvládl jsem prvních 5-10 minut pilota, pak přetočil a tím to pro mě skončilo. Hodnotit proto raději nebudu, ale zdejší vysoké hodnocení lze vysvětlit asi jen nižším věkovým průměrem uživatelů, anebo tím, že to hodnotí pouze ti, kteří na tom děsně ujíždějí. Na Imdb to samé. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První série byla průměrná s pěknýma holkama a testostoranama přesicenýma pitomcema. Ve druhé se zamilujete do osob co jste v první nesnášeli a začnete nesnášet ty co jste milovali. Jedna z nejhlavnějších postav Eliza Taylor vypadá dobře, ale neumí moc hrát a ty její pohledy do "neznáma" jsou místama k smíchu. Herecky zdařelejší jsou "Octavia a Raven" tak snad jim to vydrží ()

Galerie (1 753)

Zajímavosti (42)

  • V epizodě zazní píseň „Hymn“ od Joela Portera. (Duoscop)
  • Mount Weather Emergency Operations Center je skutečná stanice, která slouží k ochraně vysokých vládních a armádních představitelů USA v případě celonárodního ohrožení. Nachází se v Blue Ridge Mountains ve státě Virgina přibližně 77 km od Washingtonu. (Qeo)
  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „Alors On Danse“ od Stromae. (Duoscop)

Reklama

Reklama