Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 3
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 3

Recenze (332)

epicek 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to celkem nevinně, ale stejně jsem do toho spadl jako vždy. Neskutečně grandiozní start, díky kterému jsem si vybudoval novou závislost. Po pár dnech bez civilizace a sfouknutí obou sérii najednou s navazující rozjetou třetí, jsem postupně našel fakt klenot. Tenhle seriál prostě funguje fakt skvěle a daří se mu být díl od dílu kvalitnější, což se dneska jen tak nevidí. Ačkoliv jsem měl místama pocit, že koukám na Lost 2.0, tak to byl vážně jenom pocit. Postavy zde působí uvěřitelně , jejich vývoj je jako na houpačce a je brilantně vykreslen a potom divákovi podán jak na stříbrném podnose. Děj udržuje stálé napětí a má pořád co nového nabídnout, včetně nečekaných zvratů. O tomhle by mělo být mnohem víc slyšet, jelikož si to zaslouží fakt pořádný ohlas ze všech stran! The 100 je prostě neskutečná pecka! Snad to taková pecka bude i nadále, jelikož čtvrtá série malinko lapala po dechu. Your fight is over ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Post-apo Beverly Hills 90210, vykradený a splácaný Fallout se Šíleným Maxem dohromady, většinou nechtěně velmi zábavné. Zvraty a posuny v ději často nad rámec zdravého rozumu (rozuměj psaní scénáře musela být jedna velká párty s nekonečným přísunem drog a chlastu)... Ale především sakra zábavné guilty pleasure jak svině. Co na tom, že se "Stovka" s logikou (v tomhle seriálu sprosté slovo) minula o světelné roky. Těším se na šestou řadu a zařazuji mezi oblíbené seriály. ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Závěr první řady tak trochu naznačoval, že by má oblíbená Clarke mohla být ve druhé dokonce držena takříkajíc na chov .. a to vypadalo samozřejmě hodně slibně /čti: lákavě ... ... ale nic z toho .. tedy, ne že bych to nečekal, nejsem přeci žádná TV naivní seriálová prvnička ... ale stejně se moc dobře kouká na ty mladý pohledný kočičandy s věčně blátem zmazaným obličejem a nesmytými neustálými četnými krvavými šrámy ... Summary: druhá sezona paráda a spokojenost ... a trochu obavy ze třetí serie .. obzvláště po shlédnutí s03e01-3 .. bohužel, dle mého předpokladu to jde celý do kopru ... ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tuctový seriál od CW, který se zaměřuje na mladé lidi v nehostinném prostředí. U těchto typu seriálů je největší problém asi vykreslit charaktery postav. To se zde moc nepovedlo a chování se tu hodně rychle mění, snaží se tvářit hrdinsky a celej děj je moc průhlednej. Herecké obsazení mě vůbec nebavilo a jediná Octavia mi trochu přirostla k srdci i když to nepochybně byla tak trochu kráva. Sice jsem tu vypsal převážně negativa, ale na seriál se koukat dá a poslední díl první série mě docela dost bavil. Jsem rád, že jsem od toho nic moc nečekal a bohužel taky nic moc nedostal. Pro mě moc naivní a jak jsem zmiňoval tuctový. Po první sérii ukončuju. 45% ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Seriál má velmi slibnou premisu, která určitě nadchne všechny fanoušky postapo žánru. Veškerý svůj potenciál ale zazdívá snahou svést na vlně megaúspěných teenagerských filmových sérií poslední doby (jako Twilight nebo Hunger Games), a tak cílí především na teenagerské diváky (tematicky má blíž k Hunger Games, kvalitativně bohužel k Twilightu). Osud lidstva tu tedy není tak důležitý jako to, kdo se z těch mladých a krásných vyšampónovaných hrdinů a hrdinek do koho zamiluje. Škoda. Bylo tu zaděláno na víc. Ale jako guilty pleasure – proč ne? (Od druhé série se to prý zlepší.) ()

Galerie (1 753)

Zajímavosti (42)

  • V epizodě zazní píseň „Hymn“ od Joela Portera. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje při vzpomínání, je „Cigarettes After Sex“ od Apocalypse. (Duoscop)
  • Ve 22. minutě hraje píseň „We're Going Home“ od Vance Joye. Během poslední války hraje „The One I Love“ od Scala & Kolacny Brothers. Na konci epizody hraje „Bad“ od U2. (Duoscop)

Reklama

Reklama