Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 9
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 9

Recenze (332)

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Jděte někam s tím, že už předem je to "teen seriál" a proto je to odsouzeno k 3 a míň hvězdičkám. Má to svoje nedostatky, tak jako každá věc, ale zaslouží si mnohem víc respektu. První série byla docela tragická, nicméně poté, co CW zjistilo, že seriál se druhou sérií spravil o 100% a získal pořádnou fanouškovskou základnu, začali do Stovky investovat a vyplatilo se. V druhé sérii je mnohem více lokací, svět se dost rozšířil a počet postav mnohonásobně zvýšil. Nemluvě o morálním rozhodování, na kterém dle mě stojí celý úspěch, spolu s entuziastickými tvůrci. Třetí sérií to šlo do kytek, touto sérií končím. Tak špatné linky už jsem dlouho neviděla, navíc větší shitstorm na internetu také ne :D 1. série - 6/10, 2. série - 9/10, 3. série - 5/10 ()

Bane_Boss 

všechny recenze uživatele

Jasné vole, skupinka sto mladých pártylidiček dojde po 97 letech na zem a jeden z nich se prohlásí za vedoucího a všeci tupě následují. Okay, neřeknu kdyby jeho chování a rozhodnutí zaváněli po kvalitní strategii, přímočarosti, upřímnosti a podobně. Ale ne! Ale NE! On si sere do huby 24/7, jmenuje se jak kretén (Bellamy, ti jebe?) a chce chránit svou sestru. Nejhorší je, že v tomto seriálu, chce každý každého chránit kurva...a víte co z té ochrany vzešlo? Na konci první série je ze stovky tak sotva padesátka. Inu, kvalitní to vůdce, chránil jak lusk. Ty vole, jesti mi někdo řekne, že něco udělal, protože mě chtěl ochránit, tak normálně zešílím a urvu si hlavu! Ne prostě!!! A hlavní hrdinka..no to je kapitola sama o sobě. Blondýnka, modré oči, bílá barva pleti - typický árijec, HITLERjugend ti jebe. A kdo umře mezi prvníma? No černoch přeceeee, jasnéééé vole. A aby ho ponížili ještě víc, tak ho zabije malá holka..no jasná páka vole. A kdo z celé stovky umí s technikou? No kdo asi...japonec vole Toshiba. Kdo jiný že....v piči prostě. Ale kolem a kolem, docela dobrej seriál. 75 % PeS: Nazi hlavní hrdinka je super, když se ji ve větru pohupují přednosti, to vždy slavím. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Od počátečního znechucení odfláknutou výpravou, výběrem herců a celkovou laciností nejen zápletky jsem se posunul k docela pozitivnímu přístupu. Young adult tématika mi je spíš nepříjemná, ale co se sérii (alespoň té první) nedá upřít, je zajímavý vývoj postav a jejich motivací, machiavellismus sympaticky přerůstající obvyklé hranice „pán much“ klišé. Spoustu výhrad jsem si uchoval, ale přesto mě to baví. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si pozrel až po jeho skončení, má 100 epizód a zaujal ma natoľko, že po jeho dopozeraní som si ho okamžite pozrel znova 2x. Nepreháňam. Netvrdím že je to niečo svetoborné. Ani že to zaujme každého. Cítiť trocha Bčko. Ale mňa proste strašne bavia filmy a seriály, ktoré sú buď z budúcnosti alebo postapokalyptické. Môže byť lepší a zaujímavejší obsah? - Na Zemi vybuchli atómovky, len zhruba 3000 ľudí uniklo záhube tak, že odleteli na 100 rokov do vesmíru a po návrate na Zem zisťujú, že na Zemi nie sú sami... Každá séria je akoby o niečom inom, o bojovaní o život s niečím iným. Hlavná postava je sympatická a v originále má sexi chrapľavý hlas. Mojou najobľúbenejšia postava bola Lexa, v neskorších sériách Eko. Hlavne keď sa ostrihala jej to pristalo. Seriál odporúčam a verím, že ostanete závislí rovnako ako ja. Len tomu dajte šancu. (10.2.2022) ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V žádném případě nebrat vážně komentáře zdejších dementů..nejedná se o žádné Beverly Hills v lese. Umírá se tu hodně, moc, až bych řekl příliš. Bohužel jen jedna jediná smrt ve mě vyvoala nějaké emoce. Celý seriál je totiž založenej na logice zabiju vás 3 abych zachránil jednoho :( Je tu plno nelogických míst, scén a všeho, ale nemá smysl se tím zaobírat...Seriál, ale naprosto přesně vystihuje podstatu lidského uvažování, chut přežít za každou cenu, neschopnost se domluvit atd...Nejvíc na seriálu zamrzí viditelnost nižšího rozpočtu na efekty atd.. ()

Galerie (1 753)

Zajímavosti (42)

  • Stanice Archa (The Ark) je složená z 12 jednotek původně patřící těmto státům: Austrálie, Kanada, Francie, Japonsko, Velká Británie, Uganda, Brazílie, Čína, Indie, Rusko, USA a Venezuela. (Qeo)
  • Poté, co se ve 4. epizodě 2. série "Many Happy Returns" lidé z archy dostanou na Zem, nacházejí přistávací modul. Abby (Paige Turco) vyryje nožem vzkaz pro Clark (Eliza Taylor) na modul. Když však Clark vzkaz najde, není vyrytý nožem, ale je napsán křídou. (Denila)

Reklama

Reklama