Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 2

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (493)

FTP 

všechny recenze uživatele

Krásně natočené romantické drama s perfektním britským humorem nám předává snad již stokrát omílané poselství o lásce bez hranic dvou lidí, kteří si jsou souzeni. Příběh je okořeněn malým děckem symbolizujícím jakousi kotvu v životě mladé matky a skvostným humorem. Velmi příjemné obsazení sympatické hlavní dvojice, které jsou v průběhu děje přidělovány záměrně nesympatické protějšky, a divák tak jen sedí a doufá ve šťastný konec. Film jsem viděl v pátek večer s kamarádem a hned v sobotu jsem šel s přítelkyní, tak moc mě film očaroval. Single diváci film obrečí a zamyslí se nad svým osobním životem, zatímco zadané publikum si s vlhkýma očima uvědomí jaké mají štěstí. Krásný a silný film! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

S láskou, Rosie, alebo starosti s hľadaním tej pravej lásky. Kto by netúžil po tej pravej, však? Na môj vkus sa v scenári vyskytovalo až príliš veľa náhodilých faktorov a až príliš často sa hlavní aktéri míňali. Cieľ bol jasný, cukríkovým záverom dosiahnuť čo najväčší emočný náboj a pretlak citov. Obyčajne to funguje skôr opačne, v tomto prípade však čuduj sa svete mi to nejak extrémne nevadilo. Možno to bolo v samotných protagonistoch (L. Collins by už ale mala vážne premýšľať nad úpravou obočia) a ich vzájomnej príťažlivosti. Ani atmosféra snímku nebola najhoršia, preto slabší nadpriemer.70/100 ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Zaprve strašný dabing (další důkaz toho, jak to jde s českým dabingem do kopru) a zadruhé velmi nepravděpodobný a překombinovaný příběh. Naštěstí to má velmi sympatickou Lily Collins a její zrzavou kamošku, jinak nějaké supr romantické překvapení se nekoná. Ale chápu, že někteří si poplakají :))) 60% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

To byl ale horor! Ve smyslu, že to neustálé "míjení" byl horor sledovat. :) Ale úplně chápu, že tohle je jedna z oblíbených novodobých romantických "klasik". Osobně to pro mě byla příjemná, i když nervy drásající, podívaná se sympatickou Lily Collins. A jak (volnou citací) říká jedna z vedlejších postav, je fajn se podívat na zpackané životní volby a osudy Rosie a pomyslet si "můj život možná vůbec není tak zlý, jak si myslím". Jó, perspektiva! Moc příjemná romantika, kterou lze vidět i opakovaně. ~(4,3)~ ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Jako já se skoro až stydím, že mě to tak smetlo. Ona je to vlastně ta nejčervenější z červených knihoven. Ale ta Lily Collins. Oh my fucking god, přátelé. Tohle jí u mě přihrává místo asi nejoblíbenější mladý herečky, protože jakým suveréním způsobem to tady odtáhla, to se jen tak nevidí! Horší jak Stuck in Love, ale Lily tu JE ještě o něco lepší. 8.5/10 a velký doporučení všem. A s ženskou na to nekoukejte. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Na rozdíl od knižní předlohy je ve filmu přátelství Alexe (Sam Claflin) a Rosie (Lily Collins) sledováno pouze po dobu 12 let, nikoliv 45 let. (veru_needy)
  • Rozhodnutie umiestniť film do Anglicka, aj keď sa román, podľa ktorého je natočený, odohráva v Írsku a natáčanie anglických scén sa konalo v Írsku (v Dubline a okolí), padlo preto, lebo väčšina hercov bolo Angličanov a tak to prišlo jednoduchšie aj s ohľadom na ich prízvuky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama