Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (122)

Meijin 

všechny recenze uživatele

1. Škoda lásky - neviděl jsem; 2. Májová romance doktora Mráze - hráli: Töpfer, Procházková, Polívková - 2*; Manželka - hráli: Rybová, Řezníček - 3*; Úspěšný lov - hráli: Langmajer, Vagnerová - 2*; 3. Mokré tričko - hráli: Suchánek, Plesl, Stryková, Zahradnická - 3*; Maruška - hráli: Langmajer, Josefíková, Malý - 2*; 4. Vzpomínky - hráli: Taclík, Krobotová, Babčáková - 3*; Diamantová svatba - hráli: Pidrmanová, Kantorková, Skopeček, Hofmann, Carda - 3*; Družička - hráli: Kadeřávková, Skružná - 1*; ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Úroveň jednotlivých povídkových příběhů je velmi rozmanitá. Někter mají vše - dobrý scénář, vtip, pointu i herecké obsazení, které nelze nepochválit. Jiné ale skomírají na všech frontách. K tomu lepšímu bezesporu patří Vzpomínky, Družička nebo Hrdina, v duchu Bakalářů pobaví a neurazí Úspěšný lov, Mokré tričko, Maruška nebo S jedním uchem na veselo. Diamantová svatba nebo finální Situace v Kuchyni a Dobrodružství jsou spíš k pláči, a to i s přihlédnutím k nevyužitému hereckému obsazení, které slibovalo větší očekávání. Je dobře, že se do něčeho takového ČT pustila, nepatří to ale k nejlepším počinům z jejich současné tvorby. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Kromě prvního dílu s Kájou Gottem jsem stihla kupodivu všechny.. Některé příběhy nebyly špatné, některé nestáli za moc.. Většinou byly hodně natahované, vyzněly do ztracena a chyběla jim údernější pointa :-( Herecké obsazení bylo většinou dobré.. Dalo se z toho rozhodně vytřískat víc.. Takový repertoár bych spíš čekala na Nově než na o poznání vesměs kvalitnější ČT1.. ()

G04T 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela dobrý projekt, který pobaví i rozesmutní. Jak už to u českých seriálů bývá, některé díly jsou lepší, některé horší. Nejlepší práci tady odvádí Pachl, zejména v druhé sérii se mu ty epizody opravdu povedly. Moje celkové hodnocení - na odreagování úžasné, na pobavení dobré, pro náročného diváka moc jednoduché. ()

zette 

všechny recenze uživatele

1, Skoda lasky- po dobu celeho dilu jsem myslel na to, kam je jeste schopen bozsky Kaja zajit a co je Hrebejk jeste schopny natocit, fakt pruser. Na druhou stranu Gott nemuze nudit a klobouk dolu pred hereckym vykonem Zory Valcharove-Poulove, jsem mel pocit, ze to je jeho skutecna fanynka. 2, Majova romance doktora Mraze- takova groteska, ale vicemene ze zivota, povidka neurazila. 3, Manzelka- pointa dobra 4, Uspesny lov- Viewegh uz pozitivne nemuze prekvapit, hrozny chlap. Mozna psal o sobe, Langmajerovi role ale taky sedla. 5, Mokre tricko- Uplne o nicem, bez pointy. Se Suchankem muze byt sranda, jako herec je ale tragicky. 6, Maruska- zatim nejhorsi epizoda, ktere jsem neveril. Svatba a zapijeni svobody v hospode byly vylozene trapne. No, po ctvrtem dile uz o jednotlivych epizodach psat nebudu. Serial ma sestupnou tendenci, hlavne diky katastrofalnim scenarum. Typicka ceska tvorba. Zlati Bakalari a scenariste z lidu:-)! ()

Galerie (209)

Zajímavosti (28)

  • V čase 49:38 je možné v televizi vidět vysílání pořadu Události v regionech (od r. 2007). O reálné vysílání se ale nejedná, a to z několika důvodů: na obrazovce chybí logo stanice, v grafice ČT24 byl spodní text psán verzálkami (a ne malými písmeny) a pořad Události v regionech nikdy nebyl vysílán v odpoledním čase, ale pouze v podvečer. Ve spodním textu se také nachází drobné překlepy a vysílání obsahuje podivné střihy. (David7)
  • Karel Gott v tomto autobiografickém příběhu hraje sám sebe, proto by se mohlo zdát, že scény točené ve filmové vile, ve které bydlí, je opravdu jeho domovem, ale není tomu tak. Vila stojí v Černošicích v ulici Zdeňka Lhoty 439. (sator)

Reklama

Reklama