Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vražda taxikáře v pražských Kunraticích přivede policisty k překvapivým souvislostem mezi několika zločiny. I nejzkušenější policisté občas chybují, což může zkomplikovat vyšetřování. Kriminální seriál podle reálných případů uplynulých dvaceti let pokračuje vraždou taxikáře na opuštěném místě v pražských Kunraticích, která souběžně zaměstnává hned několik policejních týmů v hlavním městě, než se vše spojí v jeden případ. Pachatel s mimořádnou dovedností, díky níž dlouho uniká dopadení, byl odsouzen na doživotí. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (11)

  • Spoiler: Informátor policii sdělil, že střelná zbraň, jíž byl zavražděn taxikář, se nachází v dílně milovníka vojenské historie. Ten vypověděl, že zbraň ukazoval jakémusi Mikovi a pak se mu z dílny ztratila (pachatel se dovnitř protáhl ventilačním okénkem o rozměru asi 15 cm). Tak se policie dozvěděla o Luboši Mikovi. (melica)
  • Spoiler: K popelářům se ve skutečném případu policie dostala přes taxikářův mobil, který pachatel na odchodu odhodil, popelář ho našel a zavolal z něj své přítelkyni. (melica)
  • Spoiler: Místo odhození mačety, s níž spáchal útok na vietnamskou podnikatelku, ukázal pachatel policii výměnou za karton cigaret. (melica)
  • Spoiler: Pachatel byl ve skutečném případu dopaden ve své garáži v únoru 2010. Bránil se sekyrkou. Šlo o 18x trestaného recidivistu závislého na hracích automatech, proto potřeboval peníze a zintenzivnil svoji lupičskou trestnou činnost. (melica)

Reklama

Reklama