Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevypočitatelný lupič s pistolí ohrožuje celou Prahu. Dostihne ho policie, než přibude další oběť? Ani porovnání záznamů kamer z kasina, kde lupič s kuklou zastřelil první oběť, se záběry z dalších loupežných přepadení nedávají jasnou odpověď, zda jde o jednoho či více pachatelů, a podle čeho by bylo možné ho dopadnout dřív, než bude znova střílet. Další z mediálně známých kauz v seriálu Případy 1. oddělení. (Česká televize)

(více)

Recenze (32)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Znovu trošku slabší zápletka o tuctovém ruském perníkáři, který potřeboval z něčeho zaplatit fet, tak začal loupit. Později se přestal i kamuflovat a kluci ho vypátrali na prosté udání od bývalého vězně. Vůbec nic extra napínavého a složitého. Nicméně, několik vtipných momentek se rozhodně našlo, třeba když si Bolek hrál na peďáka, nebo když zoufalý nosáč vypustil kvůli dvěma prasatům a proutkařům rybník. Celkově však znovu nijak zvlášť dobrá epizoda. [50 %] ()

pirduch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá akce na pískovišti, Korejs a jeho hlášky taky dobrý,jen mne mrzí,že ten Rus nebyl z Karviný... Ale co mne občas irituje,jsou dvě věci:nápadně nenápadný sledovači či čekači v autě před barákem sledovanýho(2 chlapi co seděj hodiny v autě přece musej být nápadný), a pak jak všude v Praze dokážou hned zaparkovat-já bych asi hodinu jezdil kolem baráku a čekal,až se někde uvolní místo.. ()

Reklama

Gareth_Jones 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Maruško! Tys ale vyrostla!".... takýmto skvelým spôsobom odviezť dieťa a následne aj šokovanú matku z pieskoviska rovno spod nosa nebezpečného vraha, tak to vie napadnúť iba skvelého dlhoročného skúseného policajta mjr.Plíška. Ešte v aute vtipne skonštatuje, že v podstate vyzerá ako úchyl, tak to bude vierohodné. Všetci perfektní, Pražák nepríjemný, Anděl zažratý do svojho prípadu s Tréglem, Vrána metodický a pravdovravný aj vo chvíli, keby si to asi každý z nás rozmyslel. Kozák síce odstavený, ale stále nápomocný. Korejs krásne nepríjemný, až odporný... A Víťa? Ten si pri prehliadke bytu obvineného nájde "Spitfajra", ale nakoniec aj vražednú zbraň. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Dušan dojde konečného prozření, a Korejs tak přichází o dalšího spojence, a pomalu se mu i před šéfem začíná bořit jeho domek z karet. Zatím se však nebourá Tréglovi, který se vesele směje všem do ksichtu, kdežto do smíchu určitě není těm chovným rybám :/ Tohle vše se tu odehrává na pozadí případu jistého olizovače, který si při dopadení nebojí vzít jako případné rukojmí matku s dětmi na dětském hřišti (Za mě docela dobrý tah), jenže Vašek naštěstí vypadá jako úchyl :) :) "Jé, hele, Spitfire" ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty než se vysereš podle pravidel, tak on sejme dalšího člověka." To je sice tak trošku pravda, ale jinak je mjr. Vrána vynikající - nelže, nepodvádí, nekrade a prudí tím mjr. Korejse naprosto světově. Tentokrát navíc zabodovali kpt. Anděl vypuštěním chovného rybníka a mjr. Plíšek ukradením dítěte z pískoviště, takže já jsem si to vyšetřování zase užil. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (13)

  • Policie používá výraz „elpaso“. Jedná se o slangový termín používaný pachately pro loupežné přepadení. (sator)
  • Trik znázorněný i v seriálu, jímž policisté zjistili, ve kterém bytě podezřelý bydlí, vymyslel na místě operativec Miroslav Hyhlík. (melica)

Reklama

Reklama