Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (388)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Natočené smrti boli dosť nepríjemné a nechutné, čo je pri horore pochvala, ale čo sa týka tých deciek.. neviem neviem, očakával som viac tajomna, ale Foy nám hneď od začiatku odhalil takmer všetko a čo neodhalil, sa dá veľmi ľahko domyslieť a očakávať. P.S. tá sinisterovská zvučka, jedno veľké bŕŕŕ! ()

Genero 

všechny recenze uživatele

První Sinister byl dozajista hororová pecka. Promítači v panice prchali z promítacích kabin, sotva distributor dodal plechovou krabici se zlověstným obsahem, stateční a ostřílení hororoví matadoři si v kinosálech vzájemně zakrývali vytřeštěné bulvy a paní Generová mi přemáchla spodní prádlo. Není tedy divu, že se démon pan Bubák rozhodl pro svůj velký comeback. Bohužel by některé série měly mít nanejvýš jeden díl. Pan Bubák byl před třemi lety opravdový děsupán, navodil tísnivou atmosféru něčeho neviditelného, nebezpečného a řádně zkurveného a klidně bych si s ním založil metalovou kapelu. Nyní je z něj vágus v pršiplášti, co jen tak pobubává někde v koutě a cpe se do každého záběru. Teda nevím, jakou pobírá takový babylonský démon mzdu, ale já bych za 75 hrubého alespoň natáhl přes hlavu prostěradlo a huhňal na režiséra a další členy štábu: Mulisi, mulisi, vy píče! Takže ve výsledku neškodný a uspávací horor o otravných fakanech a přiblblých lepenkových krabicích. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Za sebe mohu říct, že se jednalo o poměrně důstojné pokračování. Děsivé to sice nějak závratně není, ale pár video vraždiček je působivých a hlavní dějová linka vyloženě nenudí. Pochválil bych i několik málo lekaček, které opravdu zafungovaly. Naopak bych celkem pohanil nezajímavou mámu a její dva synátory. Zkrátka se jedná o takový hororový průměr. Kdo nebude moc čekat, ten bude zřejmě spokojen. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Tak se to říká že? Jednička byla skvělá v budování atmosféry a tím, že dvojka je vlastně přímé pokračování, tak ve výsledku už tu není ten "wow" efekt, co byl na konci prvního dílu. Sinister 2 nebere ohled na to, pokud jste viděli první díl. Zápletka už je vlastně daná a zbývá, aby to pochopili taky hrdinové ve filmu. Na druhou stranu je z toho vlastně podařený sequel, který doplňuje mezery v jedničce. Jak a proč. Krom hlavního herce, ale není na filmu žádný jiný tahák. Úžasný James "Ray" Ransone si zopakoval svojí roli. Tentokrát jako hlavní a to je vlastně vše. Sledování starých filmů je opět napoprvé docela dost depresivní a nejlepší lekací scény si bere dvojka z předchozího dílu. Jediná skutečně zajímavá scéna je hraní s baterkou a stíny. To je sakra povedený. Ve výsledku je to, ale skutečně promarněná šance na podařený horor. Jednoduše – neděsí. (44 %) ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl mistrovsky vypointovaným hororovým dílem, kdežto tohle je jen druhořadý hororový "bazmek", který bezuzdně šlape po dědictví prvního dílu. Zcela se zde totiž vytratil ten náboj, který látce dodával "šmrnc", přičemž zbyla jenom holá kostra obalená v ohraných hororových klišé a mizerné chemii všech zúčastněných postav. Jsem šokován a znechucen. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 27,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 53,3 mil. (NIRO)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 34. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)

Reklama

Reklama