Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (123)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mizérie, která nefunguje. Cestopisná stránka je fajn, ale vidět čínské přírodní krásy a tradiční tanečky můžu i v dokumentu a neotravuje mě u toho Knoxville. Jackieho kaskadérské dny jsou asi u konce a nepředvádí tady nic ze svých gumových kreací. Akční scény tak nenabízí zhola nic. Vtipy nejsou vtipné a scénář klišovitý až běda. Navíc to vypadá že si Harlin nerozuměl se skladatelem, protože hudba se nehodí ani k jediné scéně. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan sa na staré kolená pokúsil nadviazať na svoje úspešné buddy komédie, ale toto dobre nedopadlo. Jednak čas nezastavíš a jeho tunajšie kúsky sú len tieňom toho, čo dokázal v minulosti (ale scénka s matrioškami sa vydarila), ale hlavne Johny Knoxville je ako jeho parťák zúfalý. Celý film navyše vyzerá ako by bol na objednávku vlády so zadaním čo najlepšie spropagovať čínsky folklór a krajinu (pri mongoloch spievajúcich Adele mi padla sánka). 4+/10 ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

jackie chan ma uz svoj vek tak sa od jeho filmov nedaju ocakavat akcne orgie, johny knoxville mi nikdy neprisiel vtipny ale co je najsmutnejsie je fakt ze toto je asi posledny kliniec do reziserskej truhly rennyho harlina (i ked mal film najvacsi otvarak v cinskej historii) je po reziserskej stranke uplne nemohuci... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Jackie to má stále v sebe, ale tento typ filmov (rozumej americkej produkcie s nemožným typickým tupým a nešikovným amíkom za parťáka) mu proste nesadne. Tu navyše na rozdiel od niektorých momentov z Rush Hour je Knoxville žalostne nevtipná postava a chémia medzi nimi dvomi nedosahuje ani tej priemernej úrovne ako sa podarilo medzi Jackiem a Tuckerom v už spomínanej Rush Hour. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mi tu ležel dlouho a není nikterak zázračný ale já se bavil. Duo Jackie Chan a Johnny Knoxville je parádní a jejich spolupráce jim fakt sedla. Film je vtipný, svižný a plný akce. Jackie Chan si jede ty svoje kousky a v jeho letech je to pán. Johnny Knoxville je vtipnej a baví skoro celý snímek. Jo musím přiznat, že zpívat Jackieho Chana písničku od Adele s mongolským doprovodem bylo fakt výborný a vtipný zároveň. Film jsem si užil i přes nedostatky ve scénáři a to je to hlavní. 60% ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Akční choreografii na filmu dělal Wu Gang. (Rominator)
  • Film je věnován památce Kwok Hung Chana (1963–2014). Kwok Hung Chan na filmu pracoval jako kameraman. On a dalších sedm členů filmového štábu se převrátilo na motorizovaném sampanu, čínské dřevěné lodi. Jako jediný nedoplaval na břeh. Záchrannou vestu na sobě měl, když ho záchranáři našli, ale známky života nejevil. (Rominator)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama