Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 9
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 9

Recenze (116)

UniqueNett 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku jsem se bála, že odpojením Původních z TVD bude trošku nuda. No tak to jsem se ovšem dost spletla. Možná bych i řekla, že The Originals jsou mnohem napínavější a akčnější než TVD. Elijah je mou velkou slabostí, takže jsem ráda, že je tu více vidět. Klaus je prostě Klaus a zůstane jím ať už v TVD nebo v The Originals (myšleno v dobrém slova smyslu). Trošku mě mrzí, že byla odsunuta Rebekah, ale věřím, že se opět do děje vrátí. Příjemnou změnou je Marcel a Hayley. Oblíbené postavy: Elijah, Klaus. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkové hodnocení seriálu: Musím konstatovat, že lepší seriál na téma upíři, vlkodlaci a čarodějové jsem ještě neviděl. Celých pět sérií bych si bez váhání zopakoval ještě jednou. Postavy Klause, Elijaha a Hayley se mi dostaly pod kůži, a nejenom ony. I samotný herec Klause Joseph Morgan a herečka Hayley Phoebe Tonkin, i přes ne příliš rolí v dalších filmech, mi doslova přirostly k srdci. Kéž by třeba ještě existovaly další série, bez váhání bych je zhlédl, i přes případné klesající hodnocení, což by se zajisté stalo. Když vyšvihnu nejlepší scény, tak zajisté okamžik, kdy se Hayley zamilovala do Elijaha, když ho poprvé políbila a když se s ním, ač, myslím, jen jednou, vyspala. Rovněž moment, kdy se Klausovi a Hayley narodila Hope, mne nadchlo. I přesto, že podmínky narození byly příšerné, zvláště, když Halyey "zemřela". Moment, kdy Halyey zemřela nadobro, mne velmi rozčílilo. Změnilo mi to pohled na celý zbytek seriálu, její nepřítomnost mi zde velmi chyběla. Zbytek posuzujte sami, já tvrdím jednoznačně: nejlepší seriál všech dob. 100 procent, 5 hvězd. Neváhejte a zhlédněte! ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvladol som pozriet 4 diely prvej serie a dalej zial uz nie. Bebol by ani tak problem pribeh, ktory ma vo svojej podstate celkom zaujal. Slo skor o  absolutne neherctvo "barbie-in" a "Kenn-ov". Naivita dialogov, a to, ako sa to bralo vazne mi neustale navodzoval dojem, ze cielovka je nastrocny divak, co teda uz dlho nie som. :)  V sucanosti pre mna nepozeratelne a hlupucke. Neodporucam. Ak nie ste spominana cielovka. :) 25% ()

Esinti 

všechny recenze uživatele

Upíří deníky upadaly, upadaly a upadaly až hrozilo, že spadnou úplně na dno. Když tu se najednou tvůrci rozhodli udělat spin off o rodině původních a ejhle vznikl opravdu dobrý seriál. Jedna hvězda je za perfektní herecké výkony všech původních, kterým jejich role sedí jako ušitá. Další za vyvrácení myšlenky, že x tisíc let staří původní nemají na práci nic jiného než ztrpčování života již tak zakomplexované a depresivní Eleně a další za občasné lehké provázání s původním seriálem (příjezd Tylera, Hayley a nebo zmínka o Klausově dovolené v Mystic Falls). Další hvězda je za to, že se nejedná o klasický teenage slaďák jakým jsou VD, ale o seriál plný akce, zvratů, trhání hlav a krve. A takto bych mohl pokračovat do nekonečna. ()

Pavoll 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi na tom pači že tam nenajdete žiadne kladne postavy, pretože sa da povedať že aj hlavne postavy su zaporaci. Konečne nejaka zmena oproti väčšine serialov, kde sa z hlavných predstaviteľov snažia spraviť neviem-akých hrdinov. V tomto serialy to nenajdete, tu sa nikto na svojej ceste za svojim cieľom nezastavi pred ničím. Dobre mi tam pasuje aj ta brutalita a krv lebo bez nich by to nebolo ono. Obľubené postavy: Rebekah, Elijah. 9/10 ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)

Reklama

Reklama