Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 9
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 9

Recenze (116)

UniqueNett 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku jsem se bála, že odpojením Původních z TVD bude trošku nuda. No tak to jsem se ovšem dost spletla. Možná bych i řekla, že The Originals jsou mnohem napínavější a akčnější než TVD. Elijah je mou velkou slabostí, takže jsem ráda, že je tu více vidět. Klaus je prostě Klaus a zůstane jím ať už v TVD nebo v The Originals (myšleno v dobrém slova smyslu). Trošku mě mrzí, že byla odsunuta Rebekah, ale věřím, že se opět do děje vrátí. Příjemnou změnou je Marcel a Hayley. Oblíbené postavy: Elijah, Klaus. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než Upíří deníky, i když trochu zmatenější. Klaus je drsňácky sexy. první a druhá řada dobrá, byť se to zbytečně komplikuje, na stranu druhou o něčem to být musí. já osobně bych uvítala seriál kde Klaus a Damon vymlátí a sežerou celou Ameriku s několika vášnivými sexy postelovými scénami. Jo, jak málo stačí ke štěstí.... ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Julie Plec, Michael Narducci | Hudba: Michael Suby | Distribúcia: Warner Bros | Štúdio: My So-Called Comapny, Alloy Entertainment, CBS, WB | Ocenenia: - || Typický ženský scenár, s hromadou dejových zvratov, čoho následkoum je krívajúca motivácia postáv. Nejak to však drží po kope slušný vizuál a nerealisticky dokonale vyzerajúci hlavný predstavitelia. Rozpadávať sa začal skôr môj záujem o ne, už po niekoľkých epizódach, a tak som s Originálmi skončil, pretože neboli dosť originálny ;) 60% | FullHD, THX, EN DTS | ()

mima33 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý je takpovediac povinnou jazdou pre všetkých milovníkov upírov. Prvá séria ďaleko prevýšila bolestne a pomaly umierajúci TVD. Dej je pestrý, zaujímavý a na rozdiel od staršieho súrodenca dokáže aj prekvapiť a postavy majú šmrnc. Prvá séria si zaslúži 95% a zostáva len dúfať, že druhá séria ten potenciál, ktorý tento počin má, nezabije. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

1-3.serie Rozhodně lepší podívaná než pubertální Upíří deníky, které se točí jen kolem milostného trojuhelníku a nápad to ztrácelo po první serii. The Originals jsou dospělejší, nápaditější, děj je rychlejší a uvěřitelnější. Jednotlivé zvraty dávají víc smysl a jsou propracovanější. Neopakuje se tam jedno téma dokola, neběhaj tam dvojníci a když se rozhodně někdo někoho zabít, tak ho fakt zabije. 4.serie Ztrácí to na dechu, člověk se v tom začal trochu ztrácet, stejně jako postavy se plácaj ve svych rolích. Měli to tady ukončit. 5.serie Neměla snad ani vzniknout. Zmar. ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)
  • Postava Klausa Mikaelsona (Joseph Morgan) bola pôvodne určená na to, aby bola zabitá v seriáli Upírske denníky (2009), ale stále sa zvyšujúca sa popularita postavy priniesla nielen prežitie, ale až vlastný seriál, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. (pancoyote)
  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)

Reklama

Reklama