Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

A já to viděl, vy kurvy zasraný dementní co tu mažete zlostné komentáře, klidně si mě smažte taky, ale víte co? Já vládnu mocí nezkrotnou, pohanskou a tajemnou, dokážu užít ctl + v a c, tak do toho! Film jsem viděl "pracovně", tudíž si nechte pro sebe řeči o tom, proč na to koukám, když nemusím. Je to ale kokotonážní zhovadilost, u které mám neúprosnou, úpornou a stupňující tendenci vykostit režisérovi a scénáristovi jejich domácí zvířátka. bohové sedmera, vždyť i tříhodinové, eurosociální, artové drama z východní Evropy o tom, kterak sem dnes v tramvaji plazil jazyk na neznámého psa by v sobě mělo víc vtipu, než všechny tyhle filmové odpady dohromady. A co je nejhorší, blíží se mocný sequel Kameňáků a Babovřesk, inspirace Marvelem je patrná, vždyť to mělo potitulkovou scénu!!! A co je horší, byla to jediná vtipná věc a důkaz, že režisér viděl za posledních dvacet let krom předchozích Kameňáků jen Kill Bill. Potřeba debilně předabovat mnohé postavy jinými herci, nebo barevné ladění, které způsobuje barvu lidských tváří odpovídající přezrále a lehce nahnilé meruňce je naprostý vrchol stupidity a jeden z důkazů, totálního filmařského dna. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první Kameňák,který jsem viděl celý a k mému překvapení nemůžu říct,že by mě nas.al,nebo snad dokonce urazil.Co víc,párkrát sem se opravdu zasmál,byť to bylo díky otřepaným,ale vyzkoušeným fórům.Trefovat se do filmu postaveného na vtipech je strašně snadné,ale i když to stále není žádná velká slává,pořád to není úplné dno české tvůrčí demence jako Babovřesky...40% ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Troškovi po třetím dílu došlo, že točí kolosální sračku a na čtvrtý díl hodil bobek, ale série Kameňák je jako šváb. Ta kurva přežije snad všechno. Kameňák tedy na režisérské seslo nasadil páná Jáná, co má rád čárky nád káždým "á" co má ve jméně a série mohla směle pokračovat, jelikož tvůrci ví, že my dementi, co na to stále jen nadáváme, se stejně zase necháme ukecat a mrkneme na to. No a maj pravdu...mrkněte se doprava - čtu tam 9 307 !!! hodnocení...a ODPAD jasně vede. Přitom kdyby se s tím někdo chtěl fakt srát, tak přijde na to, že drtivá většina lidí, co dala ODPADY tomuto dílu, dala ODPADY nebo max 1* dílům předešlým (ahooooj Majkýýý) . Tak nevím kdo je dementnější, jestli série Kameňák a nebo my, že na tu sračku stále čumíme a já kráva se jednou přistihnu, že sázím odpad filmu s názvem Kameňák 38, kde bude hrát vnouče Vydry už dědečka a já to budu sledovat v domově důchodců, napůl hluchá, napůl slepá a stále dost debilní abych u toho trávila čas. Za vymytí mozku a degeneraci Kví Kvé nás devíti tisíc, dávám 1* PS : No ty krávo co to vidí mé šikmé oko??? Vánoční Kameňák letos bude? TO MUSÍM VIDĚT :-DDD Kurva já to říkala.... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl předchozí Kameňáky ví, co ho čeká.Tak proč Ti co dávali předchozím dílům odpad se přemohli a dívají se i na další díl? Chatrná příběhová rádoby kostra tu jakž takž je a pár vtipů je dokonce i vtipných. Většinou však mají k pobavení daleko a jen tak vyšumí do ztracena. Celkově jsem byl mile překvapen, neboť to mohlo být i horší. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 4" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. obzlášť keď sa to opakuje už stvrtý krát. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť. Mne ten jeho štýl príde desne buranský. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 4" je odpad! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Na stěně ve městě je možné zahlédnout plakát s nápisem "Babovřesky 7" odkazujícím na Troškův film Babovřesky (2013). (JasonIX)
  • Natáčení probíhalo pouze 16 dní. Standardně se přitom celovečerní film točí okolo 25 dní. Poslední klapka padla 19. června 2013. (ČSFD)

Reklama

Reklama