Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Příběh začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá z domu naproti mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého dobrého kamaráda a spoluhráče na nedalekou chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali i odpočívali. Horáčkovou okamžitě napadne pozvat svou vnučku, šikovně ji narafičit sportovcům do cesty – třeba se jí nějaký všimne a holka udělá terno. Nevydrží a pochlubí se svým nápadem ostatním babkám. Zápletka se dále točí okolo pomsty Horáčkové starostovi Stehlíkovi, kvůli kterému musela opustit místo tajemnice na místním úřadě..... do vesnice přichází kontrolor z „kraje" a netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává spousta humorných situací... A nad tím vší bdí mladý farář s trochu netradičním a dvojsmyslným jménem... (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (416)

Figu 

všechny recenze uživatele

Ták reklama skončila a pokračujeme dvojkou směle dál... Hóši, já fakt nevím a nechápu jak tohle můžete s klidem poslat mezi normální lidi?! Až bude další reklama, zřejmě nebudu mít odvahu pokračovat, páč pochybuju, že se ve třetím rádoby komedialním pokračování něco změní.... Trošku víc stupidita! 10% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

O něco málo lepší než první díl. Zde už humor trochu funguje. Některé vtípky dokonce nejsou tolik omleté a občas mě překvapil i vtip, který jsem ještě neznal. Nebylo jich moc (možná 2-3), ale na pobavení už to stačí. Co bylo ale pořád obrovské mínus, byl totálně zhovadilý příběh a marihuanové koláčky kopírující mnohem lepší trhák. To si Troška ukousl poměrně velké sousto a nebyl schopen se s tímto tématem solidně poprat a já to beru jako prachsprostou vykrádačku. Za humor hvězdu dám, ale zbytek je na odpad! 20% ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Babovřesky jsou jako Zdeněk Troška samotný. Tedy jde mu především o vtip, který je vynucený za každou cenu, aby pobavil diváka, ale co je nucené není už tak dobré. Také dodejte k tomu všemu, že jednička je téměř totožná s pokračováním, a věci které jsou nově implementovány do dvojky už byly použity v jiných filmech, takže vzniká klišé co nudí. Herecké výkony jsou slabé a jediné co by se dalo trochu vyzdvihnout je ten příběh, tedy spíše události co se ve snímku odehrávají. .... HODNOCENÍ: 20% (1*) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Zdeněk Troška je rozporuplná postavička československej filmovej tvorby. Režisér, ktorý má svoj charakteristický rukopis, ktorý však mnohým filmovým kritikom nesmierne vadí, ale na druhej strane si získal pomerne výrazné sympatie bežného, jednoduchého diváka. Ja som ku jeho tvorbe hodne zhovievavý, nezatracujem jeho snímky, vždy sa snažím im dať šancu a v kľude si ich pozriem. Väčšinou však zostanem sklamaný. Tak tomu bolo i v prípade snímku "Babovřesky", ktorý pán Troška natočil v roku 2013. No nebol som len sklamaný, ale doslova som bol znechutený z tých trapností, ktoré som tam videl. Bol to odpad! No a ja blázon, som si potom pozrel aj volné pokračovanie, i keď som vedel, že "Babovřesky 2" budú taký istý odpad! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ano, oproti jedničce (80%) je to sešup, ale tentokrát jsem byl střízlivý. Co taky čekat od humoru (pardon, "humoru") těžícího ze zfetované babky a kontrolora z ministerstva, o české herecké žumpě ani nemluvě. Ale jo, asi dva ocenitelné vtipy jsem v těch sr*čkách zaznamenal. Na trojku opět do kina a s lahvinkou! 10% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Štáb byl s herci a režisérem po dobu povodní uvězněni v Netolicích. (TheStitch630)

Reklama

Reklama