Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (502)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak nám záletný manžel a rakovina uvolnili dva jedince rozdílného pohlaví a pokusili se přinést zase nějakou tu komediální romantiku. Za mě se to tedy moc nepovedlo, protože jsem se příliš dlouho nudil mezi traumaty budoucích zamilovaných a byl jsem vděčný za každý francouzák od žirafy. Nakonec jsem to nějak přežil a dokonce jsem se i celkem pobavil, ale za to vděčím takřka výhradně Terry Crewsovi a jeho moderátorským šílenostem, při kterých bránice dostala docela zabrat. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame prvu nepodarenu spolupracu Sandlera s Barrymore. Nie je to ani dost infantilne, ani romanticke, ani rodinne. Proste nic. Je tu z kazdeho rozku troskum ale nic poriadne. Trochu mi to pripomenulo film Couples Retreat. Herci si vysli na skvelu dovolenku na exoticke miesto, ale divak z toho nic nema. P.S: Kde je Buscemi alebo Schneider. To uz aj oni nechali Sandlera v štichu? 5/10. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Já se na takový filmy nedívám, ale tuhle dvojku (Adam + Drew) mám fakt rád, což se mi potvrdilo i tady, protože jsem se příjemně pousmál u romantiky typu 50x a stále poprvé, kde však hlavní roli hrají rozpadlé famílije a dovolená v Africe. Dlouho jsem film s Barrymokou neviděl, ČSFD mi napovídá, že přesně 10 let a zrovna zmíněnou padesátku, ale musím uznat, že na skoro čtyrycítku je fakt kost. Libílo se mi to, jako oddychovku můžu doporučit. 80% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre mňa oveľa lepšie spracovanie než pred pár rokmi vydané - "Just Go With It." Sandler a Barrymore majú medzi sebou určitú dávku chémie, ktorá sa mi páči... romantika je príjemná, vývin ich vzťahu je príjemné sledovať a obaja podávajú celkom obstojné herecké výkony. Humor je na môj vkus občas mix. Miestami je však film maximálne otravný (najmä všetky kde bol Terry Crews), ale celkovo dokážem dať film do OK kategórie. Tohto roku som videl aj oveľa horšie filmy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Skoro každá Sandlerová komédia mi príde ako ľahší nadpriemer a toto je ďalšia z nich. Počas pozerania, neurazí, vyložene nenudí, ale ani moc nepobaví. Film, ktorý som nemal problém si pozrieť, pretože sa na to celkom dobré pozerá, herecké duo a zopár vtipov ako aj príbeh sú fajn, no ako rýchlo to skončí, tak tak rýchlo to s hlavy aj vyšumí. 60% - 3* ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Natáčalo sa prevažne v Juhoafrickej republike, ako napríklad v rezervácii Pilanesberg Game či v Národnom parku Kruger, ďalej potom tiež v Miami na Floride. (rafix)
  • V Africe v pokoji nezbyde na Jima (Adam Sanders) postel, a proto spí s nejmladší dcerou. To však nedává smysl, protože se jednalo o pokoj připravený pro pět dětí a logicky tedy i pěti postelemi, ovšem Jimova rodina je čtyřčlenná - Jim a tři dcery. (velkyvezir)

Reklama

Reklama