Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (591)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejzábavnější Asylum všech dob.Banda ochotníků opět řádí v typických Asyláckých lokacích, vedená mistrem Ianem "Stevem" Zieringem, mocně podporovaná scénáristickou demencí, režisérským kreténstvím a vizuální zoufalostí, až je to tak dokonalé stupidně zábavné.Žraloci lítaj vzduchem, jsou drzí a vlezou vám až do obýváku, vy musíte prostě rychle jednat a tak je umlátíte barovou židličkou.Jestli jste si mysleli, že žralok který polyká most Golden Gate je něco geniálního, zapomeňte.Protože tady je skok člověka skrz na skrz útroby žraloka s motorovou pilou.Kde se kurva ty lidi berou, kde kurva shání peníze a kde je kurva najdu? Někdy bych strašně chtěl naporocovat sekačkou na trávu obřího krokodýla či jiné obří zvířátko, co mi poleze v obýváku...považoval bych to za vrchol své herecké kariéry.Za tu (ne)chtěnou demenci a upřímnou snahu o to vypadat ne jen jako filmaři, ale i jako lidi jim kukům dám 30%. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, vzhledem k hodnocení, že dám buď za pět, nebo odpad, ale nakonec se moje filmová nálada ustálila přesně mezi. Hodně ujetá a někdy i dost zábavná broskvovina o tom, že když přijde tornádo, mohou padat z nebe třeba i žraloci. S odkazy na některé jiné filmy a Ianem v hlavní roli, vrchního zabijáka, nemůže být moje dnešní hodnocení vůbec nižší. Nářez! ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

Sharknado aneb Bude pršet, žraloci lítají nízko při zemi.. ukrutně debilní nebetyčná sračka, což je samozřejmě přesně to, co jsem od tohohle ultimátního braku s nejulítlejším námětem za poslední roky (nebo všech dob?) očekával.. rovněž jsem ale čekal, že to bude prdel a že si film bude dělat víc srandu sám ze sebe, přičemž ani jedno z toho se tady moc neděje.. šťáva tomu dojde asi po půl hodině a pak už Sharknado (to "WTF???!!!" na adresu geniálně dementního názvu si prostě nemůžu odpustit) vlastně jen nudí, což je ke konci už dost ubíjející, jelikož by tomu stačilo tak 50 minut stopáže.. jasně, člověk se i tak občas (vlastně často.. vlastně all the time..) uchichtne ve stylu "pane bože, jaká existence tuhle slátaninu vymyslela?", ale jinak to prostě až na pár výjimek vtipné není.. P.S.: pusťte si to jedině na sračku zmaštění, pak věřím, že to musí být nepřekonatelnej zážitek.. mně se takový rozpoložení bohužel zrovna nepoštěstilo :)) ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Já už nemůžu, haha :-)) tvl jak nastartoval motorovku, skočil žralokovi do tlamy a prořezal se pak u ocasní ploutve napovrch a ještě vytáhl svoji neohroženou bojovnici - barmanku, se kterou se tam náhodou v jednom žaludku setkali, mě doslova odrovnalo pod konferenční stolek, hahaha :-)) Lezl z toho obřího žraloka, většího než než velryba jako kdyby se rodil, připadalo mi to jako megaobrovské pohlavní orgány, ze kterých se Ájen prodral na svět, hahaha :-))) Nebo jak z nebe spadlý šark zanořil své ostré zubiska do kapoty auta a jedním mocným hryzem se dostal skrz. Byl jak vzteklý dobrman, a to mu ani nikdo nemusel říkat trhej! :-))) Ješííííš, to zas byla masáž bránice, to bylo něco, na co se jen tak nezapomene ;-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem se cítil v ulicích velkoměsta bezpečně. Stačilo totiž umět pouze hbitě prokličkovat mezi feťáky, loupežníky a přenašeči infekčních chorob. Jenže to ještě žraloci nepadali z nebe, nešplhali po laně a ani neskákali zavřeným oknem do místnosti. Nyní musím začít trénovat úderové techniky hasičákem a cílené máchání motorovou pilou. Já to dám. Jen mě mrzí, že tohle mohla být vynikající komedie, kdyby na konci trochu neztratila tempo a kdyby se nebála přiznat, že je komedií. Hrůzu a napětí to v sobě prostě nemá, ale srandy je v zatopeném L. A. hromada. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)
  • Robbie Rist, přestavitel řidiče autobusu, spolupracoval při psaní několika písní obsažených v soundtracku. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama