Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (242)

Wacki 

všechny recenze uživatele

Přidávám se k menší polovině zdejších hodnotitelů a ikdyž to neni žádná pecka, tak odpad to rozhodně taky neni. Některé ftípky mě docela i pobavily. Vesnická tématika mě vždycky bavila a tak doufám, že se to nezvrtne moc do ordinace, jinak už bych s hodnocením taky váhal... Takhle dávám 1,5 * za samotný seriál, 0,5 * za sexy sestřičku Markétku a 1 * jenom proto, abych na*sral "odpaďáky" a taky, že mám něco pod kůží :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Koukám pravidelně. Je to taková velmi jednoduchá oddechovka, která by klidně mohla samostatně fungovat i bez Růžovky, která už vaří pouze z vody. Spojovací prvek v podobě Oty Kováře byl zbytečný. Je tu pár kvalitních herců, kteří se snaží tento seriál utáhnout na svých bedrech. Písaříkův obecní blázen už mi přijde trapný, ze začátku to bylo docela vtipné. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pecka. Stačilo mi pár desítek minut a už jsem málem ohrozil své mentální zdraví. Nova se zase vyšperkovala a po Ordinaci přináší v jejím spin offu pohled na vesnickou společnost. To vše za přítomnosti všech vyhořelých tv "osobností" a celebrit let minulých. Už jen čakám, až se tam objeví Sagvan. Troška by mohl závidět. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to nezdálo tak špatné. Seriál z vesnického prostředí, humorné situace, pražská rodinka s moderní bio manželkou a s postupně se více aklimatizující maminkou a tatínkem, staří vesničtí starousedlíci, staré drbny, neškodný blázen, moudrý vesnický doktor a doktor z města... Jenže nic nevydrží věčně a k těm příjemným venkovským situacím se přidávají naprosté blbosti, další zbytečné postavy, přehnané situace a všechno dobré je fuč. Tak to už u tzv. nekonečných seriálů bývá. Navíc je docela smutné vidět takovou herečku jako je Iva Janžurová hrát v takové hlouposti. ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Klišé, trapnost, šablonovitost.... Pan Postránecký hrozným způsobem znásilňuje svůj hlas, paní Kluková má zelený baret, červený šátek kolem krku a podivný ohoz a hraje karikaturu vesnické drbny s odporným nakřáplým hlasem. Paní Pawlowská moc hrát neumí a Písařík je otřesným způsobem karikován taky. Nemá smysl popisovat tento seriál dále. Omezený český divák si toto žádá, protože je mu tento pseudostyl léta servírován a je na to zvyklý. A tvůrci vědí, že si zvykl, tak mu to tam zase šoupnou a tak pořád dokola. Začarovaný kruh. Proč řešit kvalitu a nějakou úroveň, když můžeme natočit nějakou levnou žumpu, však ono to sledovanost mít bude a o tu nám jde především. Ach jo. 10% ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Vandina (Nela Boudová) syna Filipa hraje její skutečný syn. (hermiona)
  • V jednom z dílů leží Panenka na posteli v kómatu. Při záběru je ovšem vidět, jak škvírkou v oku pokukuje a pohybuje rty. (Thomas211)
  • Natáčelo se v hostivařských ateliérech a v obci Pyšely. Interiérové a exteriérové scény jsou vyrovnané a oproti Ordinaci v růžové zahradě (od r. 2005) se točí více venku. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama