Brooklyn 99 - Série 1 (2013) (série)
Jorma TacconeScénář:
Luke Del TrediciKamera:
Giovani LampassiHudba:
Dan MaroccoHrají:
Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Andre Braugher, Frank Cappello, Catherine Carlen, Isabella Day, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (více)VOD (1)
Amy uspořádá na okrsku večeři ke Dni díkuvzdání. Chce totiž, aby se Holt stal jejím mentorem. Holt s Jakem ale odjedou předčasně a těm, co zbyli, jídlo nechutná. (Netflix)
Príbeh: Amy sa pokúša usporiadať oslavu ku dňom vďakyvzdania hlavne aby zapôsobila na kapitána svojím prejavom. Ten má ale plné ruky práce lebo z okresu niekto ukradol zabavené peniaze a tak sa s Peroltom rozhodnú zlodeja vypátrať. Prevedenie: Bavil som sa neskutočne na hladnom Terrym aj na pokazenej oslave. 90% ()
Tak tomu říkám skok v kvalitě. Zatímco mě předchozí díl téměř nudil, desátá epizoda byla s Amyinou oslavou téměř dokonalá, u hladovějícího seržanta Jeffordse jsem se dusil smíchy a ani Charles Boyle nezklamal. Povedený díl, kterému k páté hvězdičce mnoho nechybělo. 4*+ / "Deset dolarů za hru." "Jen se rozhlížíme." "Za rozhlížení čtyřicet." "Zahrajeme si." "Patnáct dolarů za hru." ()
Photo © 20th Century Fox Television