Brooklyn 99 - Série 1 (2013) (série)
Victor Nelli Jr.Scénář:
Laura McCrearyKamera:
Giovani LampassiHudba:
Dan MaroccoHrají:
Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Andre Braugher, Marilu Henner, Kevin Bigley, Beth Dover, Dirk Blocker, Joel McKinnon MillerObsahy(1)
Když Charles pozve Jakea, aby mu šel za svědka, obnáší to ochutnat dort, vybrat květiny a taky přesvědčit snoubenku Vivian, že Charles se nechce stěhovat. (Netflix)
Tady jsem vůbec nemusel váhat, dvacátou epizodu nakopla už společná dieta, a až do konce se vezla na příznivé vlně. Všichni mí největší oblíbenci (seržant Jeffords, Rosa i Charles) dostali dostatek prostoru a všichni ho taky dokonale využili, takže jsem byl převelice spokojený. / "To je naše snídaně." "Plátek pomeranče, tři oříšky kešu a jedna kulička vína..." "Ono je toho víc, než se zdá, někdy to víno ani nemůžu dojíst." ()
Príbeh: Dievčatá a Terry držia drastickú diétu a snažia sa vydržať čo najdlhšie. Jake ako Charlesov svedok musí prebrať úlohu oznamovateľa zlých správ. Prevedenie: Jedna z tých lepších epizód nakoľko boli extrémne vtipné obe dejové linky a bavil som sa od začiatku do konca. 90% ()