Brooklyn 99 - Série 2 (2014) (série)
Linda MendozaScénář:
Kylie CondonKamera:
Giovani LampassiHudba:
Dan MaroccoHrají:
Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Andre Braugher, Nick Cannon, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller, Marc Evan JacksonVOD (1)
Jake se při stíhání pachatele zraní, takže ho Terry donutí, aby si vzal volno. Holt s Rosou se vypraví na jedno hodně nepovedené rande s drahými polovičkami. (Netflix)
Príbeh: Terry nakáže Jakovi aby si po zranení dal voľno a zotavil sa. To by ale nemohol byť prípad nedoriešený. Holt a Rossa sa snažia vyhnúť rodinnej večeri ale márne. Gina a Amy sú nechcene pozvané na večeru. Prevedenie: Ak by sa celá epizóda mala hodnotiť iba z krátkej sekvencie z metra tak by som dal viac ako plný počet ale takto mi nezostáva nič iné iby dať plný počet. 95% ()
Kdybych zůstal objektivní, musel bych epizodu ohodnotit čtyřmi kousky, já jsem se ale nechal ovlivnit večeří/ večírkem u kapitána Holta. Tato událost pro mě celý díl posunula přes pětihvězdičkovou hranici. Souhra Holt/ Diaz byla naprosto dokonalá a já jsem se skvěle bavil. // "Tady je nějak moc mrtvých racků i na Atlantic City." / "Ty už mě neseržuj, Peralto!" / "Roso, pověz nám o své rodině." "Jo, nějakou mám." ()
Photo © 20th Century Fox Television