Brooklyn 99 - Série 2 (2014) (série)
Phil TraillScénář:
David PhillipsKamera:
Giovani LampassiHudba:
Dan MaroccoHrají:
Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Andre Braugher, Kyra Sedgwick, Mo Gaffney, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller, Benjamin Royer (více)VOD (1)
Wuntch odsouhlasí Jakovo vysněné zařazení, ale Holt si dělá starosti, že to nemůže dobře dopadnou. Terry organizuje návštěvu z výběrové školy. (Netflix)
No toto, stále se až nečekaně daří. Obě části epizody mě velmi bavily, snaha o dopadení vraha (a získání lupu) s účastí kapitána Holta byla výborná, ale školní exkurze na okrsku nebyla o nic horší. Tohle se povedlo. // "Pro někoho je latina mrtvý jazyk, ale já říkám, že si jen dlouho zdřímla." / "My toho parchanta zničíme, ledaže by byl nevinný, pak ho zachráníme." ()
Príbeh: Jake ide po stope trojnásobného vraha a Holtovi je divné, že jeho nadriadená dáva všetky prostriedky aby sa prípad podarilo vyriešiť. Terry organizuje školskú exkurziu na oddelení aby zapôsobil na prijímaciu inštruktorku. Prevedenie: "Daj si drsnejšiu prezývku - ok Adolf Hitler" to ma rozsekalo ale celkovo časť mala vynikajúci humor a po dlhej dobe aj posunula niekam príbeh. 95% ()
Photo © 20th Century Fox Television