Reklama

Reklama

Kouzlo měsíčního svitu

  • USA Magic in the Moonlight (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj této romantické komedie se odehrává v jižní Francii v roce 1920. Nádherné vily na pobřeží Côte d'Azur, jazz kluby a módní místa pro bohaté jsou kulisou tohoto filmu. Stanley (Colin Firth) - alias Wei Ling Soo - je britský kouzelník a mistr iluzionista, který je povolán do Francie na žádost aristokratické rodiny, aby odhalil možný podvod. Sophie (Emma Stone), jako možné falešné spirituální medium, je objektem jeho zkoumání. Je pravděpodobné, že táto tajemná a krásna žena využívá přízeň bohaté rodiny. Nicméně komplikace nastanou, když se náš "detektiv" do ní bezhlavě zamiluje. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (345)

Happens 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji Colina Firtha. Ne vážně. Opravdu. Ale nikdy nebudu kamarád s W. Allenem, zkoušeli jsme navázat bližší vztah mockrát, ale pokaždé to dopadne stejně. Příběh mě irituje od samého počátku se stupňující se naivitou/stupiditou někde z poloviny minulého století. Atmosféra dýchá, dialogy jsou nabité. Ale já jsem jiný. Divný (asi).. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Woody Allen dokázal namíchat dokonalý letní koktejl, jehož chuť si budete užívat od začátku do konce a mlaskat budete ještě dlouho poté, co dopijete... Colin Firth je prostě pan herec, o tom se snad se mnou nikdo přít nebude. V roli sarkastického kouzelníka byl jak jinak než výborný a psát, že Emma Stone byla okouzlující, je taky úplně zbytečné... Tenhle film by vám zkrátka neměl uniknout... Kde jenom vězí ten číšník? Dáme si ještě jednou to samé... ()

Reklama

leila22 

všechny recenze uživatele

Keď má film svoju špecifickú čarovnú atmosféru, dokážem mu odpustiť obsahovú nedokonalosť. A súhra 20.rokov, krásneho Francúzska a rozkošných kostýmov zahalených do žltých farieb mala práve to správne kúzlo. Ak by som mala kritizovať, tiež som medzi dvoma hlavnými postavami nevidela a už vôbec necítila nejaké výrazné iskrenie. Obdiv zo strany iluzionistu, jeho nadšenie z objavenia niečoho nového a záujem o osobu podvodníčky, ktorý k nej postupne začal prechovávať sa mi zdal skôr ako čisto profesionálny a na úrovni túžby oslobodiť sa a poznať nový svet a nie spoznať Sophie ako konkrétnu osobu. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Hmm hmm, opäť nastáva dilema voľby medzi tromi až štyrmi hviezdami. Za najväčšie klady Kúzla mesačného svitu považujem určite fantastického Colina Firtha, ktorý viac menej ťahal celý film sám, obstojnú Emmu Stone a vynikajúci soundtrack, ktorý sa vám zapáči už počas úvodných titulkov. Ááá vlastne keď tak uvažujem, zostanem skôr pri tých troch hviezdach. Woodyho nový počin je pekný, naozaj príjemný snímok, ktorý neurazí, ale nie je to ani nič, z čoho by ste s prepáčením padli na hubu. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

No, bylo to takové nijaké. Nebýt Emmy Stone, tak je to celkem propadák. Ale ona je skvělá, krásná a má talent. Colin Firth mi tam moc neseděl. Jeho role nebyla napsaná pro něj, ale pro někoho mladšího a charismatičtějšího. Příběh je sice krásný, ale takový fádní. Mám z toho smíšené pocity a takový zvláštní pocit. Divně zajímavý film. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (7)

  • Během jednoho z několika výletů Stanleyho (Colin Firtha) a Sophie (Emma Stone) zmiňuje Stanley jako svoji nejoblíbenější symfonii "Beethovenovu sedmou" a její houslové party. Přesně tato symfonie a tyto houslové party hrají v pozadí finální scény filmu Králova řeč (2010), když Král Jiří VI (Colin Firth) čte 3. září 1939 svůj projev. (baribal)

Související novinky

Best Film Fest 2014

Best Film Fest 2014

09.12.2014

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 11. do 17. prosince tohoto roku Best Film Fest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama