Trophy Wife

(seriál)
USA, (2013–2014), 7 h 54 min (Minutáž: 21–22 min)

Hrají:

Malin Åkerman, Bradley Whitford, Michaela Watkins, Natalie Morales, Ryan Lee, Albert Tsai, Marcia Gay Harden, Bailee Madison, Spencer John Olson (více)
(další profese)

Epizody(22)

Spooner

Příjemná komediální jednohubka, která sice nenabízí naprosto nic nového a pointy jednotlivých gagů se dají tipnout minuty dopředu. Díky sympatickým postavám a postupem času čím dál sehranějšímu castu to ovšem celkem šlape a divákovi vůbec nevadí si v této nevšední domácnosti na dvacet minut odpočinout.60% ()

McClane

Hodnocení pilotu: Tahle dysfunkční rodinka by mohla fungovat, takže tomu dám jeste pár dílů šanci, což dělám teprve u druhého letošního sitcomu. 60%. ()

KevSpa

Ta „dilinka“ v hlavní roli je spíše otravná, ale naštěstí ji obklopuje pár schopných herců, kteří téhle chaotické komedii dodávají na zajímavosti. Z onoho vděčného rodinného chaosu vyplývají leckdy povedené komické situace, ale zároveň řada trapných momentů. Pilot - 60% Tak na Malin Akerman jsem si nakonec zvykla, navíc seriál se v průběhu dalších dílů hodně zlepšil, takže zatím za 70%... ()