Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Série příběhů rande naslepo, které se s přibývajícími díly začínají lehce prolínat. Poučné. Jako bych viděl podařený instruktážní film o trpělivosti a umění brát věci racionálně a s nadhledem. # hodnocení dílů: 1. 8/10, 2. 4/10, 3. 8/10, 4. 7/10, 5. 8/10, 6. 8/10, 7. 6/10, 8. 3/10, 9. 7/10 ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Těžké drama, kde se prvky komedie hledají opravdu jen těžko. Vydržel jsem pět dílů a stojí za to Mia (Oona Chaplin), respektive díly s ní. Všechno ostatní je možná reálné a běžné, ale co je reálné a běžné je taky nudné. Sledování jako takové zas tolik nenudí, spíše samotný příběh - to, co můžu zažít sám, vidět v seriálu opravdu nepotřebuji. Dvě hvězdy za Oonu Chaplin alias Miu. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál s krátkými epizodami. Velmi povedeně jsou nakombinované odlehčené scény s těmi dramatičtějšími, děj svižně odsýpá a celkově to působí velmi realisticky. Jednotlivé díly na sebe navazují jen volně - a to jen některé- jedná se vlastně o několik příběhů, z nichž jsou některé navzájem propletené. Přiznávám se, že se mi tohle originální pojetí hodně líbilo, člověk měl možnost poznat některé postavy více do hloubky a z různých úhlů pohledu, poznat jejich životní situaci a pochopit (v rámci možností ;)) jejich jednání. Dalším velkým plusem jsou velmi dobré herecké výkony a dialogy (tvořící 90% celého děje), které se dají těch 20 minut poslouchat bez újmy. Přesto jsou některé díly silnější a jiné slabší- moje hodnocení epizod; 1.- 90%, 2.-40%, 3.95%, 4.-60%, 5.-65%, 6.-50%, 7.-45%, 8.-85%, 9.-85%. Celkově mě tvůrci mého oblíbeného seriálu Skins nezklamali i když se mi jejich starší počin líbil ještě o něco víc. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Rande naslepo a pokaždý jinak (neni to vždycky seznamka, nebojte se!). Zároveň rande, na který se snad ze zásady chodí pozdě, a který v konečnym důsledku nejsou ani tak o vzájemnym poznávání, jako spíš o zpovídání/hledání sebe sama. Ať už skrytě nebo explicitně. V součtu nadmíru slušnej, až překvapivě vyrovnanej projekt se supersympaťákem Mellorem. Ten mi byl mimochodem tak moc povědomej, že ČSFD skoro až podezírám ze lži, páč jsem s nim prostě MUSEL něco vidět. Z Chaplinovy vnučky si tu pak očividně každej cvrnknul, a taky neni moc divu - jak se její Mia zakousne do spodního rtu, neomylně tajou ledy ... 1. díl - Hodně křečovitej závěr, ale jinak moc příjemná konverzačka úvodem. 70 % 2. díl – První a poslední opravdu hutná zápletka. 75 % 3. díl – Ještě oprsklejší Mia v atraktivní konfrontaci s prototypem někoho jako „posh guy“ (z kterýho se nakonec vyvrbí solidní charakter btw). 75 % 4. díl - Docela hot lesboverze starýho dobrýho přísloví "Lež má krátký nohy (a proto doběhne každýho, ehm)". 70 % 5. díl – Jesus a Happy Birthday = suverénní highlighty humorný složky série ("You've finally hit 34!"). Vyloženě oddychová a správně fungující část. 80 % 6. díl – Jednoznačně nejslabší díl. 45 % 7. díl – Neškodnej konferenční špás; líbilo se mi, jak oba postupně odhalovali svý private shit. 70 % 8. díl - Spíš by tomu slušel celovečerák, nemůžu si pomoct. 65 % 9. díl - Za mě malinko neuspokojivý završení. 65 % ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Něco málo přes dvacet minut je tak akorát na jedno kafe a jednu z epizod ze života lidiček, kteří hledají lásku, mnohdy sami sebe, komunikujících na různé úrovni s jejich věrohodným a nebo naopak nevěrohodným vyprávěním o sobě samých. Rande naslepo je docela zajímavý a neotřelý počin u kterého si odpočinete a na který se příjemně dívá. 1.-95%, 2.-55%, 3.-90%, 4.-55¨%, 5.-90%,6.-60%, 7.-75%, 8.80%, 9.-85%. ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama