Reklama

Reklama

Pod černou vlajkou

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2017), 35 h 12 min (Minutáž: 49–65 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Toby Stephens, Luke Arnold, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Patrick Lyster, Langley Kirkwood, Jeremy Crutchley, Tom Hopper (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují  absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr, kapitán Flint, přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vypravny serial o piratoch, aky tu uz dlho chybal. Toby Stephensa /bondovka Dnes neumirej/ uznavam a kedze sa voci prudkym heterakom prudko vymedzujem, tak pre mna je to nielen vyborny herec, ale aj sympatak. Jo a aby som ukazal, ze Stephensa uznavam, smrtelne vazne by som kludne udelal rohozku na ktoru by stupil alebo nieco v style Paola Villaggia, ked Villaggio - Fantozzi komusi zahlasil, ze by sa vyspal pred dverami jedneho cloveka ako strazny pes, Jo, smrtelne vazne by som to spravil. Este nikdy som nerobil strazneho psa a vsetko je jednou poprve. ZaplatRamesse vsak tu boli aj nadherne samice ako Hannah New a na seks je vhodna pre mna aj Klara Paget. 92 % ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Docela dlouho jsem hledal seriál právě z pirátského prostředí a najednou z ničeho nic jsme objevil BlackSails a nic lepšího jsem si nemohl přát! Splnilo to úplně vše, co jsem od pirátského seriálu očekával. Řekl bych, že je to takový mix mezi Spartakusem a Římem, což je vlastně dokonalá vizitka! Scénáristé a lidé z castingu měli vskutku zlatou ruku při výběru hlavních postav! Toby Stephens jako Kapitán Flint, je naprosto dokonalý! Rovněž tak Luke Arnold a Zach McGowan hrají své role perfektně! Občas má člověk pocit, že některý díl, není tak nabitý jako jiné, ale vždy si tento díl připravuje půdu pro to, co bude následovat a my víme, že se na to můžeme těšit! Toto je první seriál, kdy se vlastně i v každém díle stane něco závažného pro další vyprávění příběhu a je to jednotný příběh, neodbíhá a je výborně odvyprávěný a zato to scénáristům tleskám a těch poměrně dost nečekaných zvratů, mé srdce jásá! Po třech skvělých sezónách se těším na tu další!!!!!!!!! ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Nejednoznačné postavy jsou fajn, neustálé intriky a podrazy také, zpracovávání nepůsobí tak lacině, jak jsem se obával a byť je příběh trošku zmatenější a některé vedlejší postavy nejsou využity tak, jak by si zasloužily, ve finále jde o působivou pirátskou podívanou. 8/10 Edit: Druhá řada je ještě o poznání působivější. Stále se pozornost soustředí na pletichaření a přetahování o moc, ale šláplo se na plyn i pokud jde o akci a zajímavé zvraty a odhalení, díky kterým získávají události z první řady druhý rozměr. 9/10 ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Vitajte v svete pirátov. Black Sails si od samého začiatku razí cestu dopredu bez romantických prikrášlení, s minimom námorných súbojov, ale za to s množstvom intríg a politických podzápletiek. I tak má čo povedať a s pribúdajúcimi dielmi partia okolo kapitána Flinta vystupuje čoraz istejšie. Charaktery, ktoré mohli zo začiatku pôsobiť plochým dojmom, dokazujú, že v sebe skrývajú ďaleko viac, pribúdajú zvraty a strhujúce tempo nedáva divákovi vydýchnuť. Vyplatí sa počkať si, vidina zlatého pokladu je na tejto dobrodružnej výprave čoraz jasnejšia. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pilot: Hou, hou, ho..ly shit! Neil Marshall a Michael Bay se s tím v úvodu očekávaného kousku rozhodně nepářou a přicházejí s hutnou pirátskou atmosférou, v níž krev a rum potečou proudem a ještě se nám přitom ukážou nějaké ty kozy. Zápletka zatím navíc vypadá zajímavě, charaktery jsou řádně drsné a charismatický Toby Stephens si to zatím krade bez problémů pro sebe. Menší problém mám jen s ženskými postavami, jejichž rádoby drsnost působí místy až nechtěně směšně. Jinak ale hodně velká spokojenost. Update: Po čtyřech dílech jde ale kvalita rapidně dolů každým dílem a atmosféra pilotu Neila Marshalla je pryč. Čím dál debilnější postavy zde vlastně jen kují pikle tim nejnudnějším způsobem a v každé druhé scéně mnohdy popírají své předchozí jednání. Dál už pro své vlastní dobro a pro zachování dobrého pocitu z pilotu raději sledovat nebudu. ()

Galerie (551)

Zajímavosti (12)

  • Podle historických pramenů se Anne Bonny nejdříve vdala za Jacka Bonnyho a až poté za Jacka Rackhama. (kellne)
  • Představitel Johna Silvera, herec Luke Arnold, přiznal fanouškům svou počáteční fóbii z natáčení podmořských scén. Produkce mu umožnila udělat si kurz potápění, a tak si dnes již pohyb pod hladinou užívá. (LadyRainier)
  • Jacku Rackhamovi se skutečně připisuje autorství charakteristického motivu pirátské vlajky (lebka a zkřížené hnáty na černém pozadí), který je známý také pod označením „Jolly Roger“. (oli009)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

David Slade se ujal piráta Malkoviche

David Slade se ujal piráta Malkoviche

14.08.2013

Začátkem příštího roku uvidíme na obrazovkách velký pirátský souboj. Stanice Starz nahradí Spartaka seriálem Black Sails z produkce Michaela Baye o mladších letech Flinta a Silvera ze slavného… (více)

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

09.07.2013

Pokud nás tvůrci čím dál sledovanější Hry o trůny něčím rozčilují, určitě je to vyhýbání se velkým bitevním scénám. Když už ale náhodou k nějaké akci dojde, stojí to za to. I proto byla epizoda… (více)

Reklama

Reklama