Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Akože fajn, predvídateľné, ale sympatickí herci a zaujímavý dej. Štyri hviezdičky to malo preto, lebo zvyčajne pri podobných filmoch neváham a prinajlepšom dostanú tých hviezdičiek o jednu menej. Vyzdvihujem hlavné postavy, hoci Alex Pettyfer stále nepatrí medzi mojich obľúbencov, hrať vie, to musím uznať a Gabriella Wilde ma zaujala už v Troch mušketieroch. Pre odporcov romantiky to rozhodne nebude, ale niekomu, komu romantika lahodí, sa to zaručene zapáči. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Modernejšie poňatie "klasiky" od Zefirelliho, ktoré síce oplýva gýčom a klišé, ale celé to na diváka pôsobí milo a miestami aj zaujímavo. Originál mal ale lepšiu atmosféru a nedržal sa tak kŕčovito sterilného scenára. Dosť mi vadili občasné totálne nelogickosti, ako napr. keď hlavná 17-ročná hrdinka príde na párty a povie, že toto som prešvihla....ako by mala 60 a život jej práve končil....a pod. Hlavný párik sympatický. Nenadchne, ale aj poteší. Priemer v rámci romantiky. 55 % ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No klasika akorát výjimečně je tu v roli "ousidera" bohatá a krásná holka. O tom krásná by se dalo spekulovat, protože mě se třeba moc nelíbila - takový rukatá, nohatá a bezprsatá. Pettyfera ve filmech taky přímo nevyhledávám, ale nevadí mi. Čili stokrát omýlaný příběh v této kategorii filmů, ale Endless love neměl nic navíc... nic, co by jej odlišilo od těch ostatních na jedno brdo... přesně Ten prvek s velkým T, který z jednoho a téhož scénáře udělá něco zajímavého. Takže takové 2-3*, možná spíš 2, když to tak sepisuju. Tři věci. Za A) Vážně jim přijde bezpečné to dělat uprostřed obýváku v domě, kde bydlí její rodiče, přičemž její otec ho nesnáší? A ještě zůstane až do rána? Za B) Její otec byl fakt strašný hajzl a hovado, ale v podstatě jako jediná postava u mě vyvolal nějaké ty emoce ač negativní a plné nenávisti. Za C) Zapamatujte si, že nejlepší nápad, kde dát někomu do džky, je před policení stanicí sotva poté, co vás propustili z vězení na kauci a osoba, které dáte do držky, je ta která za vás kauci zaplatila. Good one. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč, ale chtěl jsem tuhle přeslazenou letní jednohubku okomentovat. A když jsem se tak podíval na komentáře, tak jsem zjistil, že naprosto dokonale mě už předběhl CASTOR a že lépe bych to nevyjádřil ani kdybych se na hlavu stavěl. Snad jen dodám, že Gabriella Wilde je naprosto rozkošná.. o to víc, že vystupuje jako inteligentní, vzdělaná a movitá dcerka, které je lhostejná společenská rovnost, která dává vale zažitému pokrytectví a které jde čistě jen o tu lásku. Boří mýty o tom, že jí podobné touží mít po svém boku pouze movitého vola, který ji nebude milovat ani z poloviny, jako romantický/odevzdaný automechanik. Což jí dělá rozkošnou ještě víc samozřejmě. No a to je pro chlapa, který má v sobě nějakou tu romantickou strunu (a má rád sexy roztomilé blondýnky), obzvlášť sympatické, že. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečná přehlídka samoúčelně použitých (po)hlavních znaků teen-romance, nasázených do děje stylem amatérského turnaje v šipkách, a to jsem ještě neviděla všechno, protože zkuste něco sledovat s očima v sloup! Jisté je, že byl odvolán určitě renomovaný aranžér uprostřed práce na výloze, aby uplatnil svůj um ve vystavování Gabrielly Wilde a když spolu se stylistou dali hlavy dohromady, sami museli být uchváceni, jakých to vizuálních lapaček, vystavěných na přednostech prototypní krásky a za přítomnosti odlesků plápolajícího krbu, vykouzlili,,, škoda, že nepřizvali i učitele tance, protože horší kopyto jsem neviděla. Evidentně nízký rozpočet - v pozadí zřejmě hrálo rádio a na Alexe Pettyfera nevyšly služby kadeřníka, proto si šílenou patku á la sedmdesátá léta musel ulíznout sám, maskér od Benjamina Buttona nebyl k mání, takže bylo téměř nemožné uvěřit, že na svém posledním dortu sfouknul sedmnáct svíček, ale já bych nezoufala, když si zajde na kožní s raz, dva... třema :-O bradavicema, bude mít určitě šanci ještě nějaký ten romantický cajdák natočit. Jinak k ději - dejte dohromady Romea a Julii s čímkoli od Rosamunde Pilcher, přidejte Beverly Hills 90210 s kapkou Hříšného tance a řádně okořeňte falešnými úlety, k tomu stokrát použitý stín mrtvého, dokonalého bratra, otce despotu přes vzdělání a původ, matku, co si zaslouží ukroutit hlavu za to, že ji nepoužívá, nenávistnou ex-girlfriend, proletářské vyhlídky, trestní rejstřík se škraloupem a konečné odmaskování po zkoušce charakterů... uf, ale doběhli mě - těšila jsem se na Jade s podlitinami a kručícím žaludkem v nějaké zašvábené špeluňce, až zvolí život s variantou B, ale to bychom byli už v jiném žánru... Má uctivá poklona před obchodním duchem Shany Feste, že dokázala přimět producenty k podškrábnutí takového paskvilu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama