Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 80
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 80

Recenze (103)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Vzít si white trash single mom, abstinující alkoholičku, jako základ pro sitcom? Proč ne?! Podstata dění je samozřejmě smutná (tři generace žen, co mají stěží střední školu, různé děti s různými absentujícími otci, obtíže ve vztazích i práci a obecně problémy všeho druhu), ale díky výborným, velmi (velmi!) jedovatě vtipným dialogům to pro mne prostě je zábavná věc. Nejlepší postava je šéfkuchař. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 50%. První série se mi líbila, to bych řekl, že byly lepší 3*. Ovšem poté to nabralo sestupnou tendenci a druhou sérii jsem ani nedokoukal a vypustil to ze svého večerního programu. Vtipy se stále dokola opakovaly, takže už nebyly moc vtipné, spíše otravné, témata a hlavní protagonisté mi začaly lézt na nervy svým chováním a celkově to ztratilo tu vtipnost a lehkost první série. Howgh! ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Značka Chuck Lorre púta pozornosť, čo si budeme hovoriť. Keď som si prirátal obsadenie v zložení Anna Faris (kráľovná série Scary Movie), Allison Janney (trefná už vo filme Krása na zabití), Sadie Calvano (ideálny typ pre sympatickú / "sympatickú" dcéru), French Stewart (po dlhých rokoch od Takoví normální mimozemšťané dostal znova priestor pre svoj prižmúrený pohľad), tak sa nedalo neskúsiť ženský ekvivalent za Dva a půl chlapa. Bohužiaľ po prvých pár dieloch sa nosná kostra v podobe babka, matka, dcéra úplne rozpadla a scenáristi sa vydali tuctovým smerom (humor navyše začali zabíjať vážne príbehové vsuvky). Pritom to celkom dobre fungovalo, držalo pokope a všetko osviežovali rozhovory medzi Christy a bisexuálnym šéfom. Vo výsledku niečo ako nevyžderené 2 $ocky skrížené s Dva a půl chlapa bez Charlieho Sheena. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ktovie prečo ste to tak hrozne zvozili. Ja som videl svižný, vtipný sitkom s originálnymi postavami. Tentokrát sa môj obľúbený tvorca Chuck Lorre zameral na závislých alkoholikov a feťakov a dodal im charizmu, šarm a takisto sexepíl. Taktiež oceňujem, že sa konečne niekto pozrel na príbeh týchto abstinentov aj z tej druhej, humornej stránky, pretože doposiaľ sme čo sa tejto témy týka videli len samé drámy typu Requiem za sen. Posledná séria bez hlavnej postavy ma spočiatku odrádzala, ale napokon to dopadlo dobre. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tento seriál eviduji mnoho let jeho neustálým opakováním v televizy. I tak jsem jej "z nouze" začal občas sledovat až letos a opravdu to není něco extra. V každém díle se člověk občas pousměje, ale mnohdy i nevěřícně kouká co že jako má být ten vtip. herecké obsazení za mne též nevystupuje z šedivého průměru. Celkově to na víc jak 2z5 věru není. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Většina postav sdílí své příjmení s hráči NFL Oakland Raiders. Například hráč Jim Plunkett sdílí své příjmení s postavami Christy (Anna Faris) a Bonnie (Allison Janney), Sebastian Janikowski má stejné příjmení jako postava Adama (William Fichtner) a postava nevlastního bratra Bonnie, Raye (Leonard Roberts) se jmenuje podle quarterbacka Kena Stablera. (peeteno78)

Reklama

Reklama