Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (98)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Jéééj,tak to bylo hodně příjemné. Jako je přirozené ráno vstát nebo jít večer spát,stejně přirozeně plynou dialogy s Jamesem Gandolfinim. Chlape, Tebe je škoda. Zajímavý námět,který je uchopený opravdu vkusně....jen na paní Dreyfus si musím pořád ještě zvykat, působí na mě tak nějak křečovitě a nežensky....a ředit šampáňo s džusem...to néééé.:) ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

takový příjemný film, který pomůže vytvořit v duši pohodu. Trochu humoru, trochu romantiky, trochu sentimentu, to celé dobře zamíchané a doplněné o vhodnou muziku - vznikne z toho film celkem ze života o tom, jak se seznamují lidi, co už mají něco za sebou, kteří jsou zatíženi svou minulostí. A taky o tom, jak se stárnoucí rodiče těžce loučí se svými dětmi, když odlétají z hnízda, o tom, že potřebují nebýt sami. Není to asi nic nezapomenutelného, ale mě se to líbilo. Kvalitné herecké obsazení, 70% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to takové podivné sledovat Jamese Gandolfiniho, když víte, že je po smrti, na druhou stranu je skvělé ho sledovat jako vyzrálého herce, který se z mafiána dokáže proměnit i muže, který uvěřitelně zvládne romanci, a to jak po komediální stránce, tak i po stránce dramatické. "A dost!" je snímek, který souhlasí se současným trendem moderních drama komedií, které jsou inteligentní, herecky přirozené a celkově se snaží působit na více divákových emocí. Snímku se to daří dobře, hlavně díky hereckým výkonům, jen ten příběh docela sem tam zakopává. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Nezávislé vztahové drama s Jamesem Gandolfinim v hlavní roli. Pro mě neodolatelná záležitost. Ale k věci, tento žánr americká nezávislá scéna udržuje na vysokém levelu velmi pravidelně i proto, že je herecky vždy odkud brát. Jako kdykoliv jindy absolutně přirozený Tony Soprano a spousta zajímavých žen dávají dohromady interesantní vztahový zapletenec, jehož rozplétání nejen decentním humorem pobaví i nenásilně dojme. Délka taktéž akurátní. 90% ()

wick 

všechny recenze uživatele

Skvělá romantická jemná komedie...která více připomíná inteligentní evropský film než Hollywood. Výstižně popsáno v jedné recenzi jako nejlepší film roku a la Woody Allen, který nenatočil Woody Allen. Vůbec nevadí, že děj i konec jsou celkem předvídatelné, protože hlavní předností jsou velmi dobře napsané dialogy a charismatické přirozené herecké výkony Julie L.-D. a Jamese G. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Prvou voľbou pre rolu Alberta bol Louis C.K., ale nebol zaujatý myšlienkou účinkovať vo filme. (Pat.Ko)
  • Pri propagácii filmu Oldboy (2013) sa Michaela Imperioliho spýtali, či videl tento film, keďže vo filme hral jeho kolega zo seriálu Sopranovci (od r. 1999), James Gandolfini. Imperioli odpovedal, že videl iba trailer, pretože sa zdalo, že je to najbližšie k tomu, aký bol Gandolfini, a že nemohol zniesť sledovanie svojho zosnulého priateľa počas celého filmu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama