Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Rousse 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velmi příjemné překvapení, kdy jsem se při sledování TV pořadu nenudila, nedělala se mi husí kůže nad jeho trapností a neměla jsem chuť rvát si vlasy a ptát se "Proč??!!!". Je jasné, že pro diváky, kteří hledají zábavu u talentových soutěží všemožných druhů, "zábavných" pořadů komerčních TV a momentálně ty, kteří oplakávají rušení pořadu Nikdo není dokonalý, tohle asi nebude to pravé ořechové...ale třeba se mýlím a pořad se udrží déle než pár měsíců. Za mě osobně doufám, že jo. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Uvidíme, co přinese další díl, jestli půjdu s hodnocením výš, nebo níž. Leoš Mareš je tradičně trapný, celý systém této šou mi moc nedává smysl, nebo jestli to bylo špatně vysvětlené, nevím. První díl zachraňoval Miloš Knor a Patrikem Hezuckým. Jejich vtípky byly povedené. Ale jinak dost smutný pokus... ()

Reklama

Mr.Atsor 

všechny recenze uživatele

Já u Čechů samozřejmě nečekám, že bychom si vlastní produkci ohodnotili především kladně, ale já budu plavat proti proudu. Ke zhlédnutí mne donutil rozhovor s Leošem Marešem ve Forbesu. Na show jsem se velmi těšil a byl jsem mile překvapen. Zejména Miloš Knor a Patrik Hezucký celému pořadu dodávají komičnost a zábavnost. Leoš Mareš navíc plní to, co slíbil, člověk se nad jednotlivými otázkami musí zamyslet a je překvapený. Kombinuje se tu tedy zajímavost až záhadnost s legrací a českým humorem. Rozhodně to není nuda, a proto dávám 5*! ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že Mareš není Fry, Hezucký není Alan, přesto myslím, že pokus o českou mutaci QI nedopadl tak špatně jak se na první pohled mohlo zdát. Samozřejmě, že dost záleželo na hostech samotných, ale ve výsledku jsem si u každého dílu zaručeně pobavil. Nejzajímavější hosté: Banášová, Knor, Šmoldas, P. Vydra ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zatím (po 2 dílech) hodnotím celkem vysoce, protože je to u nás něco úplně novýho a hlavně je to určitej druh humoru, kterej mám hodně rád - slovíčkaření, hraní si s jazykem, se slovama, atd. Samozřejmě dvojka Mareš-Hezucký je už dlouhý roky sehraná, takže by to mělo fungovat dobře. Problém s tím pak budou mít lidi, kteří tuhle dvojici nemusí, anebo ti, kteří tyhle vtípkny nepoberou, protože je prostě baví něco jinýho. Já jsem zatím spokojenej, bavil jsem se. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama