Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Mareš se prostě nedá pochválit. To je borec na hovno. Už je načase, aby vytáhl kožichy ze skříně, jestli mu je už tedy nesežrali moly. Na tyhle pořady by se měl vysrat. Na to se nedalo dívat. Brýle, jak když je sebere Potterovi seniorovi a on navíc nemá herecký talent. To je marný s ním. I image moderátora ztratil. Jeho sežraly prachy, hamižnost a angažování se do každého pořadu, který by mohl mít sledovanost. Tenhle ji neměl, ani přes řadu hostů, kteří v podstatě, spolu s ním, nevyprodukovali zhola nic. Jen tlachání o ničem a nebetyčnou trapnost. A ten přifařenej Hezucký, co má samé "hihihi hahaha" a pak se urazí jak piča při první narážce na jeho osobu, tak takový lidi taky miluju. Hodně uznám, ale tohle se fakt nedalo. Kdyby místo vysílacího času, který je vyhrazen této mrzké sračce, dali dlouhý reklamní blok, bylo by to pro mě relativně zábavné hádání, která reklama bude následovat. Takhle doporučuji hodně rychle vypnout televizi, nebo se "zmarešujete". A to byste přece určitě nechtěli. Mé hodnocení: 0% ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Jedná se o kopii Britského pořadu, který jsem měl možnost také shlédnout. A můžu říct že mě česká verze baví víc. Chápu že lidi co viděli Britskou verzi a řadí se mezi fanoušky, tak tu českou po peti minutách odsoudí a už se dál dívat nebudou. Např 4 díl jsem měl záchvaty smíchu prakticky celý. V britské verzi sem se pousmál vždy párkrát za díl. ()

Reklama

Oonika 

všechny recenze uživatele

Uvidíme, co přinese další díl, jestli půjdu s hodnocením výš, nebo níž. Leoš Mareš je tradičně trapný, celý systém této šou mi moc nedává smysl, nebo jestli to bylo špatně vysvětlené, nevím. První díl zachraňoval Miloš Knor a Patrikem Hezuckým. Jejich vtípky byly povedené. Ale jinak dost smutný pokus... ()

JirkaLexa 

všechny recenze uživatele

Dnes poprvé jsem našel čas na tento nový pořad nebo spíše talk-show. Byl jsem opravdu potěšen a neskutečně pobaven. Místy jsem dostával až záchvaty smíchu z některých poznatků a komentářů hostů a také samotného moderátora Leoše Mareše, který opět potvrdil své kvality a dokázal, proč zrovna on je nejznámější a nejlépe placeným moderátorem u nás... 80% ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Úplné totální dno suchýho hajzlu někde v zahrádkářské kolonii. To měl být jako zábavný pořad? Ne tedy že by mě cokoliv České produkci kdy překvapilo, vrchol nevkusu a trapnosti jsme už zažili 1000x a tohle je jen další do pořadí. A nevím proč si někdo myslí že to vyčpělá fetka diskoték (To já ne, někdo mi hodil něco do pití) a trubka z rádia zachrání. Už z upoutávek bylo nadmíru jasné že sliz "trapnosti" poteče z LCD jako menzes! Táhle, dlouze a několik dní! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama