Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

alchac 

všechny recenze uživatele

Ani v nejdivočejším vlhkém snu by mě nenapadlo, že v Holém údu ještě svedou nepatetickou a studenou (= nehippoendovou), uvěřitelnou, francouzsky zaprášenou krimi žánrovku ve stylu "místní hajzlové & federální blbci vs. ještě větší místní KKK hajzlové," kde dobré skutky hrdinů bývají po zásluze potrestány. Dillon sice není Delon, ovšem v tomto případě jenom o fous. O knír. A Elias navíc konečně srovnal skóre s Barnesem. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Já už tomu opravdu přestávám rozumět.! Klasická, syrová, skvěle obsazená 80sátka. Kriminálka, která se z ničím nesere, předkládá příběh srozumitelně a zakládá si zejména na kvalitních hereckých výkonech. A ono to má mizerných 59% no to bych se posral. Docela by mě zajímalo proč má tenhle snímek tak mizerné hodnocení... Když tak nad tím přemýšlím, dokážu si odpovědět sám. V tomhle filmu totiž nehraje žádnej připitomělej neherec/model, jako je třeba Ch. Tatum, má to nulový efekty, nehrajou tam žádný přemoudřelý herečkomodelky, nejsou tam žádný připitomělý ftípky, nikdo tam netancuje street dance, není tam tlustá Godzila ani obrovský roboti ovládáný dvojicí retardů. Je to prostě obyčejná kvalitní kriminálka s dospělejma hercema, kteří vědí jak hrát. Jenže to se prostě dnes už nenosí..:-( Za mě 78% a jasné 4* ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Akčňák z kategorie pomůžu poldům dostat moje bývalý kámoše zločince za katr a dostanu milost. Film mě kupodivu nenudil. Drsňácká gesta a činy s nekompromisním průběhem postupné likvidace zločinců mi nepřišli tak špatně. Divím se ovšem, že se vůbec někdo do tak ohraného scénáře vůbec pustil. U mě je to průměr, dám tři hvězdy.... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Krimithriller z kategorie celkem zbytečných.Byly tam úvodní titulky, závěrečné titulky a něco mezi tím. A to něco bylo, že člověk pracující pro místního bosse se za příslib klidného života spojí s poldou, aby dostali na kolena právě tohoto bosse a jeho partu. Ono to mohlo být dobré, ale ne nudným způsobem, jakým to bylo natočeno. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, který potvrzuje, že pár skvělých herců je mnohem víc, než velký rozpočet a drahé digitální triky. Solidní krimi drama, ve kterém se problémy řeší věcne a bez zbytečných keců. Herci v originále naprosto parádní, mrtvol je dostatek, krev vesele stříká a drsný to je tak akorát. Rozhodně příjemné překvapení. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama