Max NicholsScénář:
Mark HammerKamera:
Bobby BukowskiHrají:
Miles Teller, Lio Tipton, Jessica Szohr, Kid Cudi, Leven Rambin, Chris Conroy, Michael Showalter, Joey Lauren Adams, David Weiss, Jeremy Rishe, Josh Salatin (více)VOD (1)
Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)
Nemůžu si pomoct, ale čekal jsem úplně něco jinýho ve stylu - (Ne)zadaní a dostal jsem nudnou story o dvou lidech, co si na slepo domluví sex na jednu noc a zůstanou trčet v bytě, kvůli sněhové kalamitě. Hlavním problémem celého filmu je hrozný sesmolený scénář a to konkrétně dialogy, které nejsou ani vtipné, ani zajímavé. Pokud chce někdo udělal konverzační film s dvěma herci v jednom bytě , mělo by to být chytré , poutavé a dobrých hereckých výkonů. A já z toho necítil ani jedno. Soundtrack děs běs, k tomu ani nejde co říct. Mimochodem proti Milesovi Tellerovi nic nemám , ten mi je jako herec sympatickej ,což se nedá říct o Analeigh Tipton, která nejen že neumí hrát , ale byla mi protivná tak moc , že se to kvůli ní nedalo dokoukat. Třeba to ještě zapnu a přidám hvězdu , ale do té doby zůstane na 1* ()
Spoilery - jako vážně, tak to nečtěte před zhlédnutím. Náhodou mě Two night stand něčím překvapilo. Nečekala jsem, že má přítelkyni a nečekala jsem, že tam dají opravdovou scénu se sexem. Miles je fajn pohodář a sympaťák. Analeigh není špatná, má hezký zadeček, ale taková herečka, co lehce zapadne do zapomnění. Že skončí spolu čekal úplně každý, ale jakým stylem to asi ne. Co uděláte, když neznáte příjmení slečny, která se Vám líbí a zablokovala si vás na seznamce? Nevíte? No přece zavoláte fízly, že vykradla vedlejší byt a dáte jim její nickname a necháte ji zatknout. Pak vám přece odpustí, když za ní zaplatíte kauci a donesete balónek a kytici. Nebo taky ne, že? ()
„Ne, nemyslím si, že to byl Bůh. To je směšný. Myslím, že to udělala moje babička, ale netuším jak.“ – „Jo, to dává smysl.“ Pohodová romanťárna. Chemie mezi hlavními představiteli docela funguje a sem tam se člověk i zasměje. Zvážnění vcelku překvapí, ale to je zároveň to jediné, čím může jinak naprosto předvídatelný příběh malinko vychýlit. Akorát je škoda, že právě od toho „zjištění pravdy“ snímek ztratí veškerou šťávu, začne se táhnout (což je u stopáže pod 90 minut vždycky problém) a na konci je to už jedno klišé za druhým. Ve výsledku tak jde o průměrnou jednorázovku. „Loni jsem mohla říct: Jsem v přípravce na medicínu, což zní dost působivě, že? Ale pak jsem odpromovala a už to nemůžu říkat.“ – „V tvém profilu to pořád je.“ – „No, víš, ještě jsem to nezměnila.“ – „Nezaložila sis ten profil před dvěma dny?“ ()
Velmi povedená romantická komedie, která sází hlavně na dialogy mezi hlavními postavami. Premisa i děj jsou dost jednoduché, ale to filmu naštěstí na ničem neubírá. Všem je samozřejmě od začátku jasné, jak to celé dopadne, ale už jsem viděl mnoho žánrově podobných filmů, které nestály za nic, proto jsem za každý takový kousek rád. A i když hlavní herecké duo moc nemusím, sem (a k sobě) hezky sedli. 75 % ()
V poslední době je pro mě M. Teller v prvních příčkách mé oblíbenosti. Líbí se mi s jakou lehkostí umí vést své dialogy. Two Night Stand je film o poznání, upřímnosti. Nádech erotiky je nepochybně pro ženy velkým plus. Nesympatie měnící se v přátelství a lásku shlédnete jedním dechem.. Postupy, se kterýma dochází ke změně názoru na toho druhého jsou zábavné. Za mě jednoznačně velké "líbí" za herecký výkon. ()
- Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)