Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

ditrue 

všechny recenze uživatele

| 55% | Romantická komedie, ve které ta komediální část funguje daleko lépe než ta romantická. U komediálních scén jsem se často od srdce zasmál, ale když se pak snažil film budovat romantickou atmosféru, bylo to k uzoufání nekreativní. V tomhle ohledu má Tom Gormican co dohánět a když už chce zaujmout diváka pouhou konverzací mezi dvěma lidmi, měl by pořádně nakoukávat filmy typu Před úsvitem, aby viděl jak se to dělá. Plus přidávám pár procent navrch za zábavně podanou postavu Milese Tellera, která mě vždycky dokázala pobavit. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nechce sa mi veriť, že takíto debilní ľudia niekde existujú. A už vôbec sa mi nechce veriť, že ten scenár písal chlap. Síce sa muži v tomto filme rozprávajú vulgárne, inak vedú rozhovory ako z random romantickej komédie v hlavnej role s Katherine Heigl vrátane duchaplných výlevov jeden druhému, akí sú zaľúbení/zronení/ako majú utekať do náruče svojej lásky. Geez... Vrcholom je, keď po všetkom tom debilnom a ubíjajúcom schematizme príde záverečná scéna na čítačke knihy, ktorá netuším, či bola myslená ako vtip alebo úplne vážne, no bojím sa, že to druhé. PS: Miles Teller sa šplhá na mojom hated liste riadne hore. Čo ma ale najviac straší: to fakt sme tu polovicu z nadchádzajúcej Fantastic Four??? Oh my! ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom obstojná žánrovka, ktorej jedinou chybou je, že je príliš ukecaná. Nie je to ale preto, že by chcela veľa informácií vtesnať do celého filmu, ale preto, že sa snaží pôsobiť strašne cool a nad vecou. Gormican natočil zábavný film, ktorému bohužiaľ chýba snaha o zainteresovanie diváka. Všetci prežívame vo vzťahoch rovnaké, alebo aspoň podobné udalosti, ale svojou snahou byť stále vtipný spôsobuje, že vážne veci nás nechajú chladnými a tie na ktorých skutočne záleží a ktoré menia charaktery nielen mužských, ale aj ženských hrdinov, rovnako. A to zamrzí. Pretože počas celého filmu zaznieva niekoľko krásnych emotívne ladených scén, ktoré mohli z toho spraviť Keď Harry potkal Sally pre nové tisícročie. Bohužiaľ sa to takto zvrtne do vôd priemeru, ale slušného a bez výraznejších prešľapov. Ústredná trojka je sympatická, hlavne Miles Teller znova kraľuje. A dievčatá na spapanie - hlavne Mackenzie Davis. Úprimne by som si vybral pred Imogen Poots Addison Timlin, ale ako sa hovorí proti gustu..., len tam ma film tiež stratil a preto mi najmenej záležalo práve na osude Zaca Efrona. Ale bavil som sa. ()

erased 

všechny recenze uživatele

So... Kromě zvláštně sympatické Imogen Poots ničím nevybočující romantická komedie. Ani to plyšové poleno Zac Efron nevadí tak, jak by se dalo očekávat a nakonec si tak díky několika povedeným vtipům a celkové pohodě není na co stěžovat. Přesto trochu zarazí, že nejlepší hláška je spojená s po-titulkovým cameem: "I might be really fucked up but I think Omar from The Wire is sitting on our couch." ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha hloupých filmů o hromadném slibu, který je postupně všemi zúčastněnými porušován, protože je tupý a zpečetěný v lihovém opojení. Nedotažená (rádoby)komedie s romantickým a dramatickým nádechem, kterou lepí dialogy překypující vulgarismy a pubertálně sexuální scény. Opravdu nezáživné a plné nesympatických protagonistů. Vskutku něco, k čemu už se nebudu vracet a při zmínce o Zacu Efronovi se budu křižovat a cákat na sebe svěcenou.. 30% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Zac Efron (Jason) musel odložiť promo vystúpenia kvôli nešťastnému pádu vo svojej vile v Los Angeles. Lekári mu museli zadrôtovať čeľusť a zašívať ranu. (kacer4)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama