Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No hereckýho obsazení jsem se bál, ale nedopadlo to až tak hrozně. Každej byl ňákej a proto asi tvořili dobrou trojku. Každopádně největší pozitivum, že to nebylo o teenagerech, který si užívaj a postupem dostanou rozum, bylo to mnohem dospělejší. O dost vyspělejší dialogy, mělo to hlavu i patu, to se moc nestává poslední dobou u ne přímo romantickejch komedií. Lichotim tomu, ale i tak to nebylo nic výstavního. Kupodivu se aspoň povedl název od český distribuce. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrátím se v čase a vysvětlím to.......... Celkem dobré dialogy, čekal jsem perverzity a nechuťárny, ale naštěstí je toho minimum. Průměrný hudební doprovod a obyčejná kamera. Ale je to komedie, nic uměleckého, nic akčního a tak jsem od hudby a kamery nic neočekával. Naopak jsem čekal dobré herecké výkony a dobrý scénář. Ne všechno sice funguje, tak jak by mělo, ale já se bavil a smál. Dobrý kecy, musíte jim přijít na chuť a začnou vás bavit. CITÁT - Je únor a já na tý lavičce sedím už čtyři hodiny......... Ke konci to trochu zvážnělo, což se dalo očekávat, ale naštěstí ne tolik, aby se citlivější povahy rozbrečely. V závěrečných titulcích můžeme vidět nepovedené scény. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Totálne tipická jednoduchá romamtická komédia. Ale po ľahkom otrase mozgu som hľadal niečo bez akcie a náročných myšlienok aby ma z toho nerozbolela hlava. A zásah. Asi 6 dobrých vtipov, feeling good koniec. Klasické zvraty, klasický happy end. Všetko sme už videli veľakrát. Preto jeden krát naviac nás nezabije. ()

Dawon 

všechny recenze uživatele

V podstatě tuctová romantika s čitelným vývojem, kde se nám partička kamarádů tak nějak prošoustá k pravé lásce. Člověk by si asi řekl, že takových filmů litá po světe až až, a on by ten člověk měl asi i pravdu, a přesto je to fajn podívaná, která hlavně kvůli extrémně sympatickému obsazeni zkrátka baví. Ano, ze Zaca Efrona je sympaťák...asi už stárnu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom obstojná žánrovka, ktorej jedinou chybou je, že je príliš ukecaná. Nie je to ale preto, že by chcela veľa informácií vtesnať do celého filmu, ale preto, že sa snaží pôsobiť strašne cool a nad vecou. Gormican natočil zábavný film, ktorému bohužiaľ chýba snaha o zainteresovanie diváka. Všetci prežívame vo vzťahoch rovnaké, alebo aspoň podobné udalosti, ale svojou snahou byť stále vtipný spôsobuje, že vážne veci nás nechajú chladnými a tie na ktorých skutočne záleží a ktoré menia charaktery nielen mužských, ale aj ženských hrdinov, rovnako. A to zamrzí. Pretože počas celého filmu zaznieva niekoľko krásnych emotívne ladených scén, ktoré mohli z toho spraviť Keď Harry potkal Sally pre nové tisícročie. Bohužiaľ sa to takto zvrtne do vôd priemeru, ale slušného a bez výraznejších prešľapov. Ústredná trojka je sympatická, hlavne Miles Teller znova kraľuje. A dievčatá na spapanie - hlavne Mackenzie Davis. Úprimne by som si vybral pred Imogen Poots Addison Timlin, ale ako sa hovorí proti gustu..., len tam ma film tiež stratil a preto mi najmenej záležalo práve na osude Zaca Efrona. Ale bavil som sa. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama