Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi to přišlo dost tuctové, ale po dvou scénách (návštěva, gauč a videohry; návštěva párty s obřím čůrákem) jsem najednou většině postav propadl. Sice se později hlavní postava zachovala jednou děsně nelogicky, ale to už nemohlo můj spokojený dojem z filmu ohrozit. Zaca Efrona mám rád, dokáže se shodit, ale dokáže předvést i něco víc. Imogen je také roztomilá, takže ve výsledku jde o trochu zábavnou romantickou komedii, kde postavy nijak moc neční nad typy obyčejných lidí, kde je sice dost jasné, jak vše dopadne, ale máme na konci radost a je nám fajn, že to tak skutečně dopadlo. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Celkem klasický scénář - kámoši se zcela nesmyslně vsadí o jednu volovinu a snaží se jí (alespoň na oko před sebou) dodržet za každou cenu, že málem přijdou o "tu pravou" :-) Více než o typickou komedii se spíše jedná o odlehčený příběh ze života plný nerozumění, lhaní a skrývání.. Se základní trojkou mužských představitelů - proutník Zac Efron, srandista Miles Teller a zásadový Michael B. Jordan - nemám žádný problém, ale dívčí obsazení mi nepřišlo moc zábavné.. Nenáročný unisex filmeček ;-) PS: Nikdy mi nedošlo, že cocktail je v angličtině v podstatě hodně lascivní slovo (hlavně podložené situačním humorem) :-D ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Pokud jste někdy viděli prvorepublikové Jedenácté přikázání, nemohou vám (Ne)zadaní nabídnout navíc nic jiného než pár scének z (ne)veřejných záchodků. Dodívat se dá bez větší újmy, ale už právě kvůli těmto rádoby vtipným omletým fórkům doporučuji spíš zopáknout si Huga Haase. I když: na žehlení to stačí, však víte.....:-) ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem to po vlažných reakcích nečekal, ale hodně mi to sedlo. Není to uchcaná romantika, ani kaličská zhůvěřilost, ale vcelku fádní generační výpověď o třech kamarádech, co se jim uplně nedaří usadit a přerodit se ve větší dospěláky. Úplně 100% chápu, že to dost lidem nesedne, protože to klasický humor dávkuje hodně poskrovnu, ale kdo se v tomhle ohledu aspoň trochu někdy hledal nebo to svoje místečko v tomhle zasranym světě hledá, tak věřím, že mu to aspoň trochu něco řekne. :-) Fakt mne bavilo to něco mezi romcomem a hláškující dramédií. Ústřední chlapský trio hodně fajn, hlavně Miles Teller, ten chlapec má před sebou velkou budocnoust *:+* Píši si jméno a budu tě sledovat mladý padawane! Dívčí duo bez apriori modelek tady hodně cute. 8/10 ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavil. Atmosférou bych to přirovnal k Dál než se zdálo, za kterou nezadaní zaostávali jen o něco slabšíma hereckejma výkonama jednotlivců. Ale zas ne, že by kluci byli špatný, jen ta trojka okolo Justina Longa už má něco za sebou a Poots s Berrymore taky nejde srovnávat. Nezdaní si taky vzali něco z Gilmorovejch děvčat - totiž neskutečnou ukecanost, která neustává. Nikdy. Film má díky tomu tempo a i pro rozumnou stopáž příjemně utíká a vy se bavíte. Ale pak je tu Miles Teller, hvězdička posledních dvou let, kterou nemůžu vystát. Chápu, že někdo může bejt jinýho názoru, ale proč proboha tvůrci vybrali člověka s jeho ksichtem do role hezounka a děvkaře? Nechápu. K hodnocení: Někomu se můžou zdát 4 hvězdy moc, ale komedie se prostě musí hodnotit jinak a když nemůžou dostat oscara, dopřejme jim aspoň my hodnocení dle dvojího metru. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama