Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

fila_B odpad!

všechny recenze uživatele

Nedá se měřit jiným metrem to, že to je Magnusek - filmařsamouk. Ten film je prostě blbě udělaný. Ten film nefunguje i když máte zavřené oči protože se na to nedá dívat (díky kameramanovi). Ten film nefunguje i díky střihačovi, protože se tam prostě ztratíte, na druhou stranu střihač může být i hrdina protože nikdo z nás neví co vlastně pan Magnusek natočil, tak že střihač nás ušetříl třeba ještě něčemu horšímu. Ale metál by zasloužil pokud by to zkrátil cca na 5 minut. Bohužel je to 90. Jen bych vzkázal, prosím pane Magnusku neučte se na divácích. ()

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

Karikatůře dělat karikatůru? Ano Magnousek se po trilerech, detektivkách a gerentošpíně rozhodl dělat komedii o modelkách. Vizuál je standartně holomrdka, tak jak to Magnousek piloval snad už v minulým životě. Co je na téhle sakra bídě nejhorší, je to, že si v některým momentech, hlavně díky některým zkušeným hercům říkáte, že to není zas tak hrozný...... Ale je. Je to ještě o level levnější, než Troškovy bábomrdky a Magnousek je na to jak se nepatří hrdý. Zkrátka podívaná pro lidi, kteří při sledování nepřemýšlí, ale jenom tupě čučí. ()

Reklama

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Může být nějaký film víc trapnější??? Nemůže.. teda neviděla jsem Babovřesky, tak těžko říct, kdo by vyhrál. Nechápu, jak se do toho nechalo upíchnout tolik herců i neherců? Vždyť i ti špatní herci mají přece nějakou svou důstojnost ne? Chápu, že tu "hrají" lidi jako Moravcová, Martucci, Magnusek, Novotný a podobní... to je totiž "film" přesně pro ně. Ale že se tomu nechal upsat třeba i zpěvák Albert Černý? Nebo Jiří Štěpnička? Takže pokud chcete vidět film s největším počtem nejhorších herců v ČR, který je tak stupidní, že i mravenečník, který se zamiluje do lenochoda je chytřejší... a do komedie to má tak daleko jako žirafa, která si usmyslí, že chce být pumou, tak si to pusťte. I dare you! P.S. Vím, že to přirovnání nedává žádný smysl, ale to ani tenhle film a krom toho se hrozně těším do zoo... ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

JÁ VŽDYCKY PŘEMÝŠLÍM, JAK MOC VÁŽNĚ TO TEN MAGNUSEK VŽDYCKY MYSLÍ Už v prvních vteřinách filmu jsem se zarazil, co je to za kameru a připomínalo mi to spíš nějaký studentský film. Pak jsem se podíval sem a zjistil jsem, že kameramanovi bylo tou dobou 20 a měl za sebou nějaké své prvotiny. Producent evidentně ví, pro co sáhnout. Trapnost dialogů je do nebe volající. Herci s tím pak už nic lepšího nenadělají a v jejich provedení to je ještě žalostnější. Někdy mi je za ně trapně, čemu všemu jsou ochotni se propůjčit. A když jsem viděl tu šílenou délku filmu, tak jsem věděl, že to prostě nedokoukám ani za úplatek. KDYBY MAGNUSEK NECPAL PENÍZE DO FILMŮ ALE NAPŘÍKLAD DO DĚTSKÝCH DOMOVŮ, UDĚLAL BY LÍP ()

jirkahodr odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě velké zklamání, i přes komentáře které tu jsou jsem čekal,že to bude o trochu lepší. Slibné téma, které je absolutně nedotažené. Ano je tam pár hlášek, které ovšem v kontextu celého filmu vyznívají poněkud strojeně a trapně. 90 minut jsem se v kině střídavě cítil trapně a střidavě se díval směrem k východu. Myslím,že se pan Magnusek po Bastardech vydal špatným směrem tahle komediální témata prostě neumí a možná mu nejsou ani blízká. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)

Reklama

Reklama