Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou mladé, krásné a nebezpečné. Každá chce být jako ony. I vy je znáte, ve vaší škole jsou také takové. První z nich je satanistka Courtney a její přívrženci. Druhá je nechápavá, ale nebezpečná Marcie, třetí je andělská Julie a poslední je zhmotnělý sexsymbol všech Elizabeth. Když jednoduchý žert končí smrtí, začnou se v tomto nepředvídatelném filmu postupně odkrývat všechny krutosti této čtveřice a nikdo na škole nebude jejich ďábelské hry ušetřen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Argondia 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha filmů, který jsem si našla díky mé oblíbené parodii "Bulšit" (Not another teen movie). Trochu morbidní příběh ze školního prostředí s (alespoň zčásti) neohranou zápletkou. Julie Benz jsem si zatím všimla jen v drobné roli v seriálu "Dva z Queensu", v "Saw 5", ale zafixovanou ji mám především jako Dexterovu ženu. Tady ji poprvé vidím jako totálně vymaštěnou blondýnku se slepičím mozkem. Judy Greer hraje jako ve filmu "Přes noc třicítkou" nafoukanou nánu, i když tady jen dočasně. Rose McGowan (Courtney) se tu tentokrát neobjevuje v roli oběti ("Vřískot"), ale jako hlavní záporná postava. Film se točil v době, kdy měla románek s Marilynem Mansonem, který si ve filmu také zahrál a jen tak mimochodem se se svým coverem skladby "Tainted love" podílel i na soundtracku Bulšitu, jenž mě k Ďábelské hře přivedl. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zabíjet lidi není správné... úmyslně. Překvapivě dobrá komedie, která vsází na dost jednoduchou zápletku a notnou porci černého humoru. A také (jak jinak) na půvaby hereček v hlavní roli. A víte co, mě se tahle, někdy až moc zvrácená komedie, vcelku líbila, proto dávám pěkné 3 *. A myslím, že Rose McGowan byla nejžhavější ze všech zúčastněných! ()

Reklama

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Vím, že je to trochu, mimo vaše chápání." Tento film, jehož původní název nese jméno bonbónu a jehož žánr nejde přesně definovat, jelikož se zde jedná o takzvané, kouzlo nechtěného, mě v první řadě zaujal především stářím jeho protagonistek, představující dívky ve věku okolo osmnácti let a kterým bylo v době natáčení třiadvacet až osmadvacet, což na nich bylo hodně patrné. Ve druhé řadě mě také napadlo, že jestli čtveřice dívek jela autem na narozeninovou oslavu jedné z nich, jak to, že se nikdo nezabýval tím, co se s touto akcí odehrávalo poté, co oslavenkyně, ani její nejlepší kamarádky nedorazily? Ve třetí řadě, jsem si všiml, že se zde objevila herečka Pam Grier, známá především z Tarantinova filmu "Jackie Brownová" a v poslední řadě mi došlo, že tento snímek byl v USA distribuován ten samý rok, kdy došlo k masakru na americké střední škole Columbine. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Potom co se protrhla peřina teenage hororů a posléze teenage komedií, tohle má podle mě být teenage krimi. K černé komedii, která byla původním tvůrčím záměrem to má stejně daleko jako Číňan do Londýna. Dobrý záměr nelze zapřít, ale to je jediný prvek který si zaslouží pochvalu. Absolutně bez zápletky a to ani v momentech, kdy by nějaký děj někdo alespoň očekával. Filmu by tak moc slušela nadsázka, více černého humoru. Žel namísto toho sledujete manévry pár dívek v botkách na ultrapodpatku, kterak se snaží zamaskovat to že zabily školní idol. Knížku taky nehodnotíte podle zajímavého přebalu, takže víc jak jedna hvězdička z toho nebude. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Teenage komedie, kde je nejvtipnější skutečnost, že tři skoro třicátnice hrajou středoškolačky. V hlavních rolích upír McGowan a sekundární upír Judy Greer se dvěma noname třicátnicema. Nejvtipnější scénou bylo asi strkání nanuku debilovi do huby, což je na komedii dost málo. A beztak jsem se u toho nezasmál. A krimi prvky? Ale prosím... :D ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Pôvodne mala mať Rose McGowan na plese jemne rozpustené vlasy s copom na druhej strane. Keď však urobili herečke Rebecce Gayheart vlasy aj s kvetmi, Rose šla hneď za stylistkami a rýchlo vyžadovala, nech má lepší účes ako jej kolegyňa Rebecca. (RosieMcgowa)

Reklama

Reklama