Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santa Martinez (Gaby Espino) je krásná žena, která se nyní jako Amanda Brown snaží pomstít vraždu svého manžela, za níž stojí bohatá rodina Canů. Příběh začíná před dvěma lety, kdy Willy Delgado (Lincoln Palomeque), manžel Santy, chodí dávat soukromé lekce klavíru Daniele (Ana Osorio), nejmladší z rodu Canů. Její matka Bárbara Cano (Wanda D'Isidoro) se snaží Willyho svést, ale poté, co ji odmítne, mu přísahá pomstu. Vymyslí si, že se pokusil znásilnit Danielu. S pomocí svého bratra-právníka Humberta ho dostanou do vězení, kde ho později nechají zabít, aby se toto tajemství zachovalo a nezničilo pověst rodiny. Santa s pomocí Willyho sestry Pauly (Virna Flores) chce rodinů Canů zničit. Jejím prvním krokem je svatba s Humbertem Canem. Do cesty se jí ale připlete mladší bratr Humberta, Santiago (Aarón Díaz), do kterého se zamiluje, a tak nyní není vše tak jednoduché, jak se zdálo. (..Lucas..)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Spoiler: Ve scéně z první epizody v čase 15:22, kdy Santiago (Aarón Díaz) přijíždí do Marrera, hraje v pozadí instrumentální hudba z písně „Complicidad y Pasion“, jež zazněla v seriálu La Casa de al lado (od r. 2011), který je stejně jako Santa Diabla od společnosti Telemundo. V případě obou dvou seriálů navíc na režisérskou stoličku usedli Luis Manzo a Ricardo Schwarz. Pro porovnání mají navíc oba seriály podobné zápletky - vyskytuje se zde motiv pomsty za křivdy minulosti, dále hlavní protagonista, jež se v průběhu seriálu změní na hlavního antagonistu a ke konci se (stejně jako v La Casa de al lado) objevuje i motiv psychopatické sestry, která narozdíl od svých sourozenců vyrůstá v chudobě a později i ve vězení, aby se poté svým sourozencům pomstila za svůj krutý život. Dále je podobný i konec, ve kterém hlavní hrdinka spatří na protější straně ulice hlavního hrdinu/antagonistu (ten by ale měl být zavřený), poté projede auto a hrdina již na místě není - i tady ani v jednom z případů nelze říci, zdali šlo o skutečnost nebo jen o vidinu. (fiLLthe3DD)
  • Spoiler: Počet mrtvých v seriálu je 30 (z toho dvě úmrtí proběhnou formou flasbacku) + jeden pes. Dále je zmíněna smrt jednoho z návštěvníků kavárny. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama