Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave, Adam a Doofer jsou členy studentského spolku a mají na starosti finance. Jednoho dne je trezor prázdný, chlapci jsou obviněni z krádeže a vyloučeni jako zrádci. Jsou přesvědčeni, že zlodějem je předseda spolku Spence. Rozhodnou se dokázat svou nevinu pomocí videonahrávky. Jenže aby ji získali, musí se dostat zpátky na internát. Využijí k tomu následujícího večírku spolku, kam se chtějí dostat v přestrojení za dívky. To, co mělo trvat jeden večer, se nečekaně protáhne na zbytek pololetí. Jsou vtaženi do dívčího spolku bojujícího proti sexuálnímu obtěžování. Mladíci, kteří se jim dřív posmívali, mají nyní možnost poznat jejich problémy z druhé strany a uvědomit si, jak špatně se k nim chovali. Aby dotáhli plán do konce, musí pokračovat ve hře a udržet tajemství. Na každém kroku jim kluci dávají drsně najevo, jaké to je být neatraktivní dívkou. Druhá šance dostat se k nahrávce nastane po fotbalovém zápase. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

tom88 

všechny recenze uživatele

Niekedy padne vhod takáto buranina. Je to tak trochu výplach, ale kupodivu sa na tom dá zasmiať. Celkom mi to sadlo aj keď musím uznať, že sa jedná o čistú americkú, prehnanú a naivnú stupiditu. Herci zahrali adekvátne k tomuto žánru. Scenárista si trocha uletel. Každopádne je to oddychovka nie pre každého a nie pre každú chvíľu. Ale rozhodne sa dá na tom zasmiať a to si cením, kedže je to komédia, ktorej účelom je baviť. Účel splnený. 65% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další jedna z těch komedií, kde se někdo převlíká za někoho, nejlépe za opačné pohlaví. No a tohle je vrchol trapnosti nade vše. A toto celkem začínalo slibně, protože porstředí spolků na školách v USA, jsou vždy skvělá a je jasné, že o zábavu je postaráno. V tomto případě ne! Jedná se o totální vykrádačku všech komedií na podobné téma. Minimální množství vtipných scén, žádné hlášky. Prostě nic!!! Trošku mi vadil i hlavní motiv, proč se ti (idioti) hlavní hrdinové převlékli za studentky. Vyvrcholením všeho je debilní konec u které si jen říkáte, že jste radši nešli koukat třeba na tu blbost Ordinaci v zahradě! A ti hlavní tři (idioti) postavy? Největší nesympaťáci, co jsem mohl v komedii vidět a jejich výkony taky hnus + příšerný český název filmu. Ubohost těch nevětších možných mír! ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to bolo v poho. Jasný otrepaný scenár s romantickou zápletkou, ale niektoré jokes boli celkom na zasmiatie. O hereckých výkonoch tu hovoriť myslím ani nemusíme, ale výber hercov na túto uletenú cvokovinu celkom ušiel. A tie prdelky z druhej grupy tiež stoja za pozornosť. Takže celkom milá uletená komédia. 55%. ()

gekons 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film zbožňuju!!!V první řadě upozorňuju,že film je třeba vidět v originálním namluvení. Je sice pravda,že zápletka filmu je poněkud stupidní,některé gagy jsou pro spoustu lidí trapné,ale to je základ mnoha jiných,třeba i úspěšnějších teenagerských komedií u nichž je potřeba stát se na hodinu a půl jedním z nich a mě se velmi líbil přerod třech maníků na hnusné buchty se zadky,kteří role dle mého zvládli skvěle a některé jejich ksichty a hlášky jsou nezapomenutelné.Osobně řadím mezi klasiky jako Prci prci,road trip... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Poznáte frázu, že je to tak zlé až sa to stane dobré? To je presne tento film. Začal som to sledovať s myšlienkami, že to nebude stáť za nič, ale myslím, že nakoniec tam bolo pár dobrých myšlienok a scénok, ktoré ma pobavili. Povedzte mi, v ktorom filme ste videli šerm s vibrátormi? Ale napriek tomu, že som sa miestami pobavil, toto rozhodne nie je dobrý film. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Odhalené vnady Melissy Sagemiller, která hrála dívku Leah, nejsou její. Byla použita dublérka. (KdG)
  • Pracovní název filmu byl Dog Catcher. (c.tucker)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie, konkrétně ve městech Los Angeles a Long Beach. (BMW12)

Reklama

Reklama